Benone Sinulescu și Petrică Mâțu Stoian s-au stins din viață la o diferență de 12 zile, lăsând în lacrimi o țară întreagă și industria muzicală românească mai săracă. Câți bani cereau Benone Sinulescu și Petrică Mâțu Stoian pentru o nuntă sau un botez, în 2021.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în data de 6 noiembrie, în Spitalul de Urgență Reșița. Solistul se afla internat pe secția ATI, în stare gravă. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. La doar 12 zile distanță, în data de 18 noiembrie, Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. În cursul zilei de duminică, 21 noiembrie, cântărețul va fi condus pe ultimul drum la Arad, potrivit declarațiilor soției.

VEZI ȘI 👉  Decizii complicate la finalul sezonului 6 al show-ului „Insula Iubirii”

Cei doi artiști au fost foarte iubiți de public și, așa cum era normal, aceștia și-au onorat concertele și evenimentele la care au fost invitați. Însă, ce sume percepeau Benone Sinulescu și Petrică Mâțu Stoian, în 2021, pentru a cânta la o nuntă sau un botez?

Câți bani ajunsese să ceară Benone Sinulescu pentru a cânta la o nuntă, în 2021

Benone Sinulescu și-a onorat toate evenimentele la care a fost invitat să cânte și să petreacă alături de ceilalți. Pentru o singură oră, potrivit unui site specializat pentru evenimente, Benone Sinulescu cerea suma de 1400 de euro, pentru a cânta la nuntă sau botez. Pentru cei care doreau ca artistul să îi încânte preț de câteva ore, trebuiau să bage adânc mâinile în buzunare.

VEZI ȘI 👉  Cine reuseste in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa rezolve o femeie.

Câți bani ajunsese să ceară Petrică Mâțu Stoian pentru a cânta la o nuntă, în 2021

Pe de altă parte, pentru a cânta la nuntă sau botez, Petrică Mâțu Stoian cerea un preț mai mic decât cel pe care îl avea artistul Benone Sinulescu. Potrivit aceluiași site specializat pentru evenimente, cântărețul de muzică populară percepea suma de 1100 de euro, pentru o singură oră de cântat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *