Ludovic Orban este una dintre cele mai importante persoană din țara noastră, prin prisma implicării

sale în buna funcționare a statului.

Fostul premier a fost mereu rezervat în ceea ce privește viața personală. Cu toții îl cunoaștem pe el și știm ce face, dar nu și pe soția lui.

Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Orban
Ludovic Orban a fost mereu discret în ceea ce privește familia lui. Nu a vorbit de prea multe ori despre aspectele personale și despre cei dragi lui, dar a avut și momente în care s-a mândrit cu soția lui, de care spune că s-a îndrăgostit încă din prima clipă când a văzut-o.

VEZI ȘI 👉  Lecția de limba română. Profesorul întreabă….

Ludovic Orban spune despre soția lui că niciodată nu și-a dorit publicitate, iar din acest motiv nu a vorbit prea mult în legătură cu ea. Fostul premier spune că Mihaela mereu a fost o prezență discretă, care l-a sprijinit din umbră. Este femeia care a făcut multe sacrificii pentru relația ei, fiind cu un om cu o funcție importantă în stat.

”Am întâlnit-o pe Mihaela la o petrecere în 1992. Pot să zic că a fost dragoste la prima vedere. Ea era verișoara unei colege cu care venise acolo”, spunea Orban.
Cu ce s-a ocupat Orban înainte
Cu toții știm cu ce s-a ocupat Ludovic Orban în ultimii ani, dar nu mulți cunoaștem îndeaproape trecutul lui. Bărbatul a intrat în politică în anul 1992; mai apoi, în anul 2000 a ajuns Secretar de Stat, iar în iulie 2004 a intrat în funcția de viceprimar al Bucureștiului, iar acestea au fost doar unele dintre realizările sale din politică.

VEZI ȘI 👉  Andra A Facut Anuntul Pe Scena Si A Inceput Sa Planga: „Mama Mea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *