Mircea Badea a avut parte de un incident incredibil, după ce și-a comandat online câteva parfumuri. Însă, în momentul în care a deschis coletul, a avut un șoc!

Mircea Badea a comandat online câteva parfumuri. Jurnalistul a făcut comanda pe un site specializat, pentru a economisi timp. Coletul trebuia să ajungă în cursul zilei de vineri, însă Mircea Badea a rămas

uimit când a primit marți un mesaj de la curier, spunându-i că vine să aducă comanda!

Mircea Badea a comandat online câteva parfumuri. Şocant: ce a găsit în colet când l-a deschis

Surpizele nu s-au terminat aici! Prezentatorul TV a constatat faptul că produsele sosite nu erau, de fapt, cele pe care le comandase. Până joi, nu s-a atins de colet. Joi a deschis cutia și a avut

VEZI ȘI 👉  Horoscop iulie 2023

„surpriza” să primească, de fapt, patru cărți! Mircea Badea a făcut o plângere, după ce a primit alte produse decât cele pe care le-a comandat on-line.

„Am comandat niște parfumuri pentru cadouri. Nu am avut nervi să le cumpăr din magazin, am zis să le comand pe Internet.

Am făcut o comandă dodoloață pe un site. Primesc mail că s-a făcut comanda.

Era luni și mi-au scris că vineri primesc comanda. Marți primesc sms că vine curierul. Cum să vină așa repede când comandasem luni noapte?!

A venit curierul, nu eram acasă, a deschis ușa altcineva. Când am venit acasă, am văzut pachetul care era cam mic pentru cât comandasem, dar nu m-am atins de el. L-am lăsat să zacă acolo. Nu aveam timp și

VEZI ȘI 👉  Rusia, amenințare dură către SUA: „Și noi avem ceva de luat înapoi”

nervi să deschid pachete în acel moment. Se face joi și am desfăcut coletul. Erau patru cărți, deși comandasem parfumuri de mulți bani.

Mi-au adus următoarele patru cărți: „Vindecarea traumelor din trecut”, „Preia controlul

asupra vieții tale cu ajutorul tehnicilor de dezvoltare personală din terapia EMDR”, „Liber să înveți – De ce eliberarea instinctului de a se

juca îi va face mai fericiți pe copiii noștri”, „Un părinte mai bun și încă o carte scrisă de Gogol”, a spus Mircea Badea la Radio ZU.

Jurnalistul i-a contactat pe reprezentanții firmei de curierat, dar problema nu s-a soluționat, termenul fiind de 30 de zile.

VEZI ȘI 👉  Soţia lui Bulă îl suspecta pe acesta că o înşeală. El nu şi nu că nu e adevărat.Atunci soţia îi zice: – Bulă, pentru ca să mă convingi trebuie să mergem dimineaţă la biserică să juri că nu m-ai înşelat niciodată.

„Am bănuit că nimeni din casă nu a comandat cărțile acestea și am sunat să întreb ce s-a întâmplat cu parfumurile. Mi-a cerut numărul AWB,

m-a întrebat în ce ambalaj au venit. Firma de curierat cred că a încurcat comenzile, dar le-a încurcat la modul grav.

Mi-a zis că lor le apare în sistem că a fost

livrată comanda, apoi mi-a spus să fac poze cu cărțile”, a mai spus Mircea Badea. scrie romaniatv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *