Unul dintre salvatorii ISU Bucureşti-Ilfov a încetat din viaţă la numai 50 de ani. Colegii săi sunt în stare de şoc şi spun că nu-l vor uita niciodată.

Doliu la ISU București-Ilfov. Plutonierul adjutant şef Bunea Emil, din cadrul Detaşamentului Special de Salvatori, a murit la vârsta de 50 de ani.

Doliu la ISU Bucureşti-Ilfov: „Fiecare pierdere a unui pompier lasă o urmă în sufletele noastre, care nu se vindecă niciodată”

Colegii lui Emil au transmis un mesaj de condoleanţe familiei. Aceştia regretă nespus de mult moartea colegului care şi-a riscat viaţa în mai multe misiuni şi intervenţii. Colegii comandantului de echipaj spun că moartea acestuia a lăsat o urmă în sufletele lor, care nu se va vindeca niciodată.

„Pompierii ISU B-IF au pierdut un coleg și un camarad de nădejde. Plutonier adjutant șef Bunea Emil, din cadrul Detașamentului Special de Salvatori, va rămâne în amintirea noastră ca un pompier devotat și profesionist, care și-a riscat viața în multe intervenții și misiuni.

Fiecare pierdere a unui pompier lasă o urmă în sufletele noastre, care nu se vindecă niciodată. Transmitem condoleanțe şi suntem alături de familia îndoliată.

Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis ISU București – Ilfov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *