Boala de care suferă Vlad Gherman.

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori din România, însă în ceea ce priveşte sănătatea şi dragostea, norocul nu prea este de partea lui.

A dezvăluit că se confruntă cu o problemă de sănătate, pe care nu prea o mai poate controla.

Boala de care suferă Vlad Gherman. Actorul a fost mereu deschis și apropiat de fanii săi și le-a vorbit despre aspectele personale ale vieții. Se pare că se confruntă cu o rinită de ceva timp, de care se pare că nu mai poate scăpa, ci doar o ține sub control.

Boala de care suferă Vlad Gherman
Vlad mărturisește că mai mereu are simptomele acestei boli și merge des la medici. Până acum ceva timp a avut și o pisică, dar acum, alergic fiind la părul acesteia, nu a mai putut să o păstreze.

VEZI ȘI 👉  Cine este de fapt soția lui Marcel Pavel, balerina din Rusia. A renunțat la tot pentru iubire

Actorul a precizat că rinita i-a afectat de multe ori cariera, având în vedere că are mai mereu nasul înfundat și nu reușește să vorbească bine. Pentru a fi sigur că face față situației, actorul are mereu la el picături nazale.

„Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține cub control. Sunt alergic la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit 9 ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot.”, a mărturisit Vlad Gherman.

Vlad Gherman, despre relaţia Cristinei Ciobănaşu
Spre surprinderea tuturor, Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu au decis să meargă pe drumuri separate după mulţi ani în care au format un cuplu. Actriţa a trecut peste momentul despărţirii, iar acum trăieşte o nouă poveste de dragoste.

VEZI ȘI 👉  CIT VA DATOREZ, DOMNULE DOCTOR, PENTRU TRATAMENT?– PACIENTII MEI MA PLATESC CU CE POT. UNUL MI-ADUCE O GAINA ALTUL UN IEPURE ETC. DUMNEATA CU CE TE OCUPI?

Într-un Q&A pe rețelele de socializare, actorul a fost întrebat cum se înțelege cu Alexandru Mureșan, noul partener al Cristinei.

„Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?”, le-a transmis, ironic, Vlad Gherman internauților.

După ce a răspuns mai mult în glumă la mare parte dintre întrebări, Vlad a menționat că își dorește să treacă la următorul capitol în viața amoroasă: „Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *