Kevin Costner și soția sa, Christine Baumgartner, divorțează după 18 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2004 și au împreună trei copii. Cea care a depus actele de divorț a fost Baumgartner.

Divorțul celor doi a luat prin surprindere întreaga lume, mai ales că celebrul actor vorbea întotdeauna cu multă iubire despre partenera sa de viață.

Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează
Într-o declarație pentru People, reprezentantul lui Kevin Costner a confirmat vestea separarării.

„Cu mare tristețe au avut loc niște circumstanțe în afara controlului său, care l-au determinat pe domnul Costner să participe la o acțiune de desfacere a căsătoriei”, a afirmat reprezentantul actorului.

„Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată în timp ce ei traversează această perioadă dificilă”, a mai spus acesta.

VEZI ȘI 👉  Soția L-A Părăsit, A Plecat Din Casă Și A Trântit Ușa, Lăsându-L Singur Cu Copiii. Peste Două Zile Ea A Primit O Scrisoare Care I-A Schimbat Viața Și Care A Făcut Înconjurul Lumii. Uite Ce S-A Intamplat..

În luna noiembrie 2022, Kevin Costner a vorbit cu mult drag despre soția sa.

„Soția mea face lucruri care… pur și simplu ajută. Casa este mai frumoasă datorită ei. Totul este mai cald datorită ei. Sunt aceste mici lucruri pe care ea le face și cred că este puterea iubirii”, spunea atunci Costner.

Cei doi s-au căsătorit în septembrie 2004 și au împreună trei copii: Cayden (15 ani), Hayes (14 ani) și Grace (12 ani).

Kevin Costner mai are patru alți copii din relații anterioare, două fete, Annie și Lily, și doi băieți, Joe și Liam.

Încă de la început, Christine Baumgartner a fost sinceră cu actorul, despre dorința ei de a-și întemeia o familie.

VEZI ȘI 👉  Culiță Sterp s-a dat de gol și a spus cine se întelege cel mai bine cu logodnica lui din familia Sterp: „Nu tot timpul rezonează!”

Kevin Costner a dezvăluit pentru Extra că în prima zi a relației lor, Christine i-a zis: „Dacă ai de gând să fii cu mine, trebuie să știi că copiii sunt la capătul drumului pentru noi, dacă asta se va întâmpla”.

Cuplul a avut o relație de șase ani înainte ca Baumgartner să îi dea un ultimatum lui Costner.

„În cele din urmă a venit un moment când m-am gândit că relația nu va avansa”, a spus Costner înainte de a decide că nu vrea să o piardă pe Christine.

„Nu o voi pierde pentru că îmi este teamă”, a povestit el.

Actorul, despre căsnicia cu Christine
Actorul a avut mereu doar cuvinte de laudă pentru soția sa, mai ales pe perioada pandemiei de Covid-19.

VEZI ȘI 👉  Semințele care refac ficatul, pancreasul și rinichii, prevenind diabetul: Cum se folosesc

„Parteneriatul nostru a intrat în centrul atenției asupra a ceea ce facem unul pentru celălalt și felul în care ne gestionăm familia”, a spus Kevin Costner atunci.

„Casa noastră este ca un râu: trebuie doar să intri și să te lași purtat de curenți. Și orice ai crezut că va fi, poate încă se poate întâmpla, dar va trebui să te descurci cu ceea ce îți aduce ziua”, a precizat actorul.

Acesta este al doilea mariaj pentru Costner, care a mai fost căsătorit cu Cindy Silva timp de 16 ani. Cei doi au divorțat în 1994.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *