Horoscop 2022Mariana Cojocaru Berbec

La Berbec, 2022 va fi anul cumpenei. În 2022, a fost descoperită planeta Angry Young din Capricorn, care ca va face aspect cu Kiron din Berbec. Dincolo de familie, o piatră de încercare o reprezintă sănătatea sau câştigurile. Berbecii trebui să ţină cont de ce riscul de accidente, incidente.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru Taur

Taurul are an complicat pe partea sentimentală. Lilith cu Marte şi Uranus retrograd îşi pot pune amprenta nu numai pe partea sentimentală, copii, familie, ci şi pe lucruri care ţin de trădare, adulter, încercări în zona carierei. Sănătatea rămâne cea mai vulnerabilă.

Horoscop 2022 Gemeni

2022 este un an karmic important, până pe 23 decembrie 2022 acţionează axa karmică Gemeni şi Săgetător. Eclipsele din 2022 îi au în vizor pe ei şi pe Săgetători, secundar pe Fecioare şi Peşti. Gemenii să fie atenţi că nu e de glumă cu karma, axa karmică lucrează, vine şi închide cicluri, vine cu lucruri care ţin de cronicizarea afecţiunilor, trădări, inclusiv pe carieră. Este un an dicifil pentru Gemeni.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru Rac

Pentru raci, este anul debusolării. Planeta nou descoperită de NASA este în zodia opusă Racului, Capricornul, prima vizată de influenţa acestei planete fiind relaţia matrimonială, relaţia de căsătorie.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru Leu

În acest an, Leii se vor poziţiona la răscruce de drumuri. Unii nu vor şti încotro să o apuce în carieră, alţii nu vor şti ce să facă atunci când vine vorba de familie. Să fie foarte atenţi la sănătatea lor şi a persoanelor dragi. E un an în care cuadratura Soarelui cu Uranus retrograd predispune la încercări, incidente, accidente inclusiv domestice, iar asta e valabil pentru toate zodiile.

Horoscop 2022 Fecioară

Fecioara va avea un an complex şi dual. Axa karmică Gemeni-Săgetător le dă nesiguranţă acestor nativi. Ei trebuie să fie atenţi la copii, la familie, la colaborări şi parteneriate, la chestiuni ce ţin de justiţie, de studii şi de evoluţia spirituală.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru Balanţă

Pentru Balanţe, 2022 este un an al blocajelor. Mulţi nu vor şti să-şi găsească echilibrul. Vor avea nevoie de o eprsoană  care să le ajute să se orienteze mai bine prin acest labirint existenţial.

Horoscop 2022 Scorpion

Pentru Scorpioni, este anul dezorientării din multe puncte de vedere. De aceea, trebuie să fie foarte implicaţi în ceea ce înseamnă viziunea lor faţă de viitor. Din cauza dezorientării, vor ajunge la concluzia că nu se vor descurca singuri.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru Săgetător

Pentru aceşti nativi, 2022 este un an al piedicilor. Există, în cazul lor, 3 puncte sensibile: primul dat de aspectul de malefic kisses, care va fi pregnant, şi celelalte două rânduri de piedici date de eclipsele din iunie-iulie şi noiembrie-decembrie. este un an în care axa karmică anunţă cutremure, la unii pe sectorul căsătoriei, la alţii pe zona carierei, iar la cei mai mulţi pe sănătate.

Horoscop 2022 Capricorn

Pentru Capricorni, este anul hăţişurilor. Noua planetă descoperită de NASA în 2022 vine să spună faptul că unii încearcă să facă slalom printre oameni, alţii încearcă să se arunce de pe stâncă. Această planetă aduce tot felul de dispute, Capricornii să fie atenţi la foc, la explozii, la erupţii până la erupţii cutanate.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru Vărsător

Aceşti nativi au capcane pe destin, trebuie să ştie cum să se ferească pentru că se află pe un teren minat.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru Peşti

Pentru Peşti, 2022 este anul deznădăjduirii şi al nădăjduirii sau viceversa. Aspectele de la început de an sunt duale, sunt complexe, profunde, vizează nu doar sănătatea nativilor, un aspect sensibil, într-adevăr, ci şi cariera. Ei vor trebui să-şi dea seama dacă sunt sau nu pe drumul corect. În acest an, mulţi vor căuta liniştea, pacea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *