De când se află în închisoare, Elena Udrea a declarat în repetate rânduri că îi duce dorul fetiței sale și că regimul din penitenciar nu îi permite să petreacă prea mult timp cu ea. Fostul ministru se află în arest de un an și, în tot acest timp, fiica și soțul ei se confruntă cu o situație dificilă acasă. Ce a declarat recent Adrian Alexandrov, despre situația din familia lor.

Suferința care a marcat-o pe Elena Udrea de când se află în închisoare
Elena Udrea se află, de aproape un an, în penitenciarul pentru femei de la Târgșor, unde are de ispășit o pedeapsă de șase ani. Încă de când a fost încarcerată, fosta politiciană a declarat în repetate rânduri că îi este extrem de greu să stea fără fetița ei și chiar a cerut Avocatului Poporului să intervină pentru schimbarea regimului de vizite din penitenciar.

VEZI ȘI 👉  Badea Gheorghe In Tren Cu Un American. Scoate Badea Gheorghe Un Castravete.Americanul Intreaba: Ce Este Ala? Un Castravete! La Noi Sunt De Trei Ori Mai Mari..

Se apropie perioada vacanţelor, iar românii se pot trezi că nu vor avea buletin la timp, deoarece termenul de eliberare se poate prelungi și până…

De când Udrea este în arest, partenerul ei, Adrian Alexandrov, se ocupă de fetița lor, în vârstă de 4 ani și jumătate. Bărbatul a recunoscut că nu îi este ușor să aibă grijă și de fetiță, și să se ocupe și de carieră, în același timp. Cel mai greu este însă să o vadă pe fiica sa că suferă după mama ei și să nu îi poată alina dorul de ea. La rândul său, Elena Udrea spune că suferă în închisoare din cauză că fetița ei crește departe de ea.

VEZI ȘI 👉  ULTIMA ORA! Exercițiul care a pus tot internetul în dificultate. Tu știi care este răspunsul corect?

„Pentru că am decis să vin în România și să mă încred în ‘justiție’, zac în pușcărie… iar copilul meu crește, de un an, fără mamă. Fetița mea de 4 ani se trezește în fiecare noapte și plânge: ‘Îmi e dor de mami și o vreau pe mami!’, iar eu mă simt atât de vinovată față de ea, pentru prostia de a crede ca puterea ‘Statului Paralel’ a dispărut.”, a spus, recent, Elena Udrea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *