Horoscop rune 12-18 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Urmează o săptămână bună, cu zodii favorizate pe toate planurile, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop rune pentru Berbec
Berbecii în săptămâna următoare sunt pe o pojghiţă de gheață foarte subțire, pentru că au făcut ceva greșeli, iar acum, ca să nu le mai repete, trebuie să fie extrem de prudenți, dar extrem de prudenți în toate acțiunile pe care le vor întreprinde. Dacă vor merge să cheltuiască niște bani, vor achiziționa ceva, să nu acţioneze la primul impuls, pentru că e o greșeală mare.

Horoscop rune pentru Taur
În schimb, Taurul este anunțat de către rună să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie și în societate, dar obligatoriu și la serviciu. Dacă va face asta, va fi câștigătorul, va triumfa.

VEZI ȘI 👉  După ce şi-a fotografiat elevii, diriginta nu ştie cum să-i convingă să cumpere pozele.– Ia gândiţi-vă, copii, ce frumos ar fi ca, atunci când veţi fi mari, să vă uitaţi la fotografii spunând: “Uite-o pe Maria

Horoscop rune pentru Gemeni
Gemenii intră într-o pasă necunoscută, se văd într-o zonă de mister, comunică mai lapidar sau deloc. Cer de la cei din jur să li se respecte momentele de liniște, momentele în care ei sunt de vorbă cu ei și cu partea divină. Așa că o săptămână mai liniștită.

Horoscop rune pentru Rac
La Raci, urmează o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Deci, schimbări majore, așa că să fiți pregătiți, să nu vă ia pe nepregătite.

Horoscop rune pentru Leu
Leul se va simți în siguranță, va avea o săptămână de siguranță sub protecție divină, protecție împotriva forțelor malefice și a controlului grănicerilor.

Horoscop rune pentru Fecioară
În schimb, Fecioara este atenționată că cineva se gândește intens la ea și, gândindu-se, a hotărât să-i trimită un cadou minunat. Ce bucurie pe Fecioară!

VEZI ȘI 👉  Simona Gherghe Și Soțul Ei Au Împlinit Patru Ani De Căsătorie.

Horoscop rune pentru Balanţă
Balanța, de jumătate de an nu a mai dat și ea lovitură, iar acum dă lovitura și se produce un salt calitativ, rapid în existența Balanței.

Horoscop rune pentru Scorpion
Scorpionul e sfătuit să dea la o parte toate problemele, toate grijile, toate supărările, tot ce e legat de trecut, să se debaraseze de ele, să nu mai ducă rucsacul grijilor și al necazurilor și să se pregătească pentru o săptămână, chiar mai mult, cu un efect fantastic de benefic.

Horoscop rune pentru Săgetător
Dacă cu o săptămână înainte alții primeau mesaje şi s-au săturat de vorbă, acuma e rândul Săgetătorului să intre în dialog permanent și să primească mesaje. Deci e o săptămână foarte foarte obositoare, mai ales când ai de lucru și te mai sună şi telefonul şi tu nu ai chef de răspuns.

VEZI ȘI 👉  Ion ajunge acasă mai devreme decât de obicei

Horoscop rune pentru Capricorn
Este a doua săptămână la rând în care truditorul îl primeşte pe Vunjo. Ați câștigat pe toate fronturile, aşadar, dacă îl aveţi pe Vunjo.

Horoscop rune pentru Vărsător
Vărsătorii sunt pregătiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, deosebit de importante, cât de curând. Deci o schimbare importantă care să nu vă ia pe nepregătite. Fiți pregătiți în fiecare ceas, în fiecare minut.

Horoscop rune pentru Peşti
La Pești, apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, dragoste nouă. Aceşti nativi parcă nu știu decât dragoste și vacanţe la munte, la mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *