Theo Rose și Anghel Damian trăiesc momente de fericire! În dimineața zilei de miercuri, 14 iunie 2023, cei doi au devenit părinti pentru prima dată, având un băiat. Artista de 25 de ani și soțul ei trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor! Iată detaliile!

Theo Rose a născut

În dimineața zilei de 14 iunie 2023, ei au devenit părinți unui băiețel. La vârsta de 25 de ani, cântăreața a născut primul său copil! Aceasta a fost surprinsă de presa din România în timp ce se îndrepta către clinica din București, în jurul orei 06:00 dimineața. Soțul ei, regizorului, scenaristul și actorul Anghel Damian a fost alături de ea în fiecare moment și nu a lăsat-o din vedere. Acesta a purtat bagajele pentru maternitate și a stat constant lângă Theo Rose, potrivit cancan.ro.

VEZI ȘI 👉  Începuse Sa Întârzie La Munca, Iar Pana La Urma Seful A Luat-O La Rost

De asemenea, pe tot parcursul acestei perioade, Theo a ținut la curent fanii de pe rețelele sociale cu toate pregătirile pe care le-a făcut. La vârsta de 25 de ani, cântăreața aștepta cu nerăbdare și emoție ziua când va intra în clinică, pentru a-și aduce pe lume primul copil!

Aceasta a intrat în operație de cezariană în jurul orei 08:00. Aceasta își dorea să nască natural, însă cea mai optimă opțiune în cazul ei a fost cezariana.

„E aici. Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a scris vedeta pe Instagram. 

Ce nume va purta băiețelul ei și al lui Anghel Damian

Înainte de evenimentul măreț din viața lor, Theo și Anghel s-au pus de acord asupra numelui pe care îl va avea micuțul. Copilul va fi numit Sasha Ioan, un nume cu o semnificație deosebită.

VEZI ȘI 👉  Apa De Gură Preparată În Casă, Care Îndepărtează Placa Și Tartrul În Numai 1 Minut

„Vă spun, că nu am secrete, Sasha Ioan. Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. Daca o fi să am o fetiță, nu știu exact. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”, a declarat Theo Rose, în urmă cu câteva luni.

Ce semnificație are numele ales de Theo Rose pentru fiul ei

Numele „Ioan” provine din biblia greacă și înseamnă „Dumnezeu este milostiv”. Este o variantă a numelui biblic „Ioan” sau „Ioan Botezătorul”. În multe culturi, acest nume este considerat un nume sfânt și este asociat cu înțelepciunea și curajul.

VEZI ȘI 👉  Țara scandinavă ar putea fi următoarea ţintă a Rusiei. Finlanda a inițiat dezbaterea pentru aderare la NATO.

În unele culturi creștine, Ioan este considerat un nume de botez și este oferit copiilor pentru a le asigura protecție și binecuvântări.

Numele „Sasha” este o variantă a numelui Alexander/Alexandru, care provine din limba greacă antichă și înseamnă „apărător” sau „apărător al oamenilor”. Numele Alexander este foarte popular în multe culturi, inclusiv în Europa, Rusia și America de Nord.

Varianta „Sasha” a numelui Alexander este mai frecventă în culturile rusești și slave și poate fi folosită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este un nume popular și se poate spune că transmite ideea de putere și curaj.

În unele culturi, numele Sasha poate fi asociat cu independența și cu un caracter puternic, cu atitudinea pozitivă și cu capacitatea de a face față provocărilor.

Sursa foto: Arhivă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *