Andreea Bălan are din nou motive să zâmbească. După ce a lăsat în urmă relațiile cu George Burcea și Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, artista și-ar fi găsit liniștea în brațele unui jucător de tenis.

Solista ar forma un cuplu cu Victor Vlad Cornea, un bărbat cu 9 ani mai mic decât ea. Victor Vlad ocupă poziția 84 în clasamentul ATP la dublu.

Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea?
Cântăreața l-ar fi însoțit pe jucătorul de tenis și în Germania, la turneul ATP Stuttgart, iar de curând cei doi s-ar fi aventurat și la Paris, conform Cancan.

După câte se pare, vedeta a luat o pauză de la concerte pentru a fi lângă cel pe care îl iubește și care, în prezent, are mai multe angajamente.

Andreea Bălan pare că a devenit brusc pasionată de acest sport. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare fotografii de pe terenul de tenis și s-a arătat foarte încântată de acest sport, conform gsp.ro. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram.

VEZI ȘI 👉  Prima reacție a iubitei lui Nick Casciaro, după ce cântărețul a fost „prins” cu Loredana Groza într-un hotel din Poiana Brașov: „Așa ești tu”

“În trecut trăiam doar în viitor. Bifam ceva, dar voiam mai mult, crezând că dacă ating și realizez niște lucruri voi fi fericită”
Andreea Bălan vede viața cu alți ochi după ce a fost la un pas de moarte și a trecut printr-un divorț. A dat uitării lucrurile neimportante în spate și a învățat să trăiască în prezent.

“În trecut trăiam doar în viitor. Bifam ceva, dar voiam mai mult, crezând că dacă ating și realizez niște lucruri voi fi fericită. Când am atins lucrurile acelea, mi-am dat seama că fericirea nu vine din exterior. Atunci dai de greu. M-am lovit cu capul de sus, cum se spune. Îți dai seama că trebuie să lucrezi cu tine, să faci introspecție și să îți dai seama că iubirea și fericirea de sine vin din interior. Nu din exterior și din lucrurile pe care tu le acumulezi.

VEZI ȘI 👉  Cum a ajuns să arate Victoria Principal, celebra Pamela din Dallas. Actrița ajunsă la 73 de ani pozează rar fără ochelari de soare

Lucrurile astea le înțelegi, însă, abia când bifezi. Mi-aș dori ca oamenii să aibă tot ce își doresc pentru a vedea că fericirea nu vine din lucrurile materiale și din exterior”, mărturisea Andreea Bălan la FRESH by UNICA.

Andreea Bălan, în război cu George Burcea
Andreea Bălan s-a avântat, de curând și a făcut câteva declarații despre George Burcea, fostul ei soț și tatăl fetițelor. Cei doi continuă să ducă un război atât în instanță, cât și în presă.

„Tatăl copiilor mei se laudă în presă (la cine îl ascultă) că a obținut prin ordonanță să vorbească la telefon cu fetele de 3 ori pe săptămâna atunci când e plecat din țară, dar uită să spună și că, de când s-a întors (după 4 luni în care nu le-a văzut), că le-a luat 2 ore într-o zi și alte 3 în altă zi, nedorind să respecte programul de vizită cu cele 2 weekenduri în care poate să le ia.

VEZI ȘI 👉  „Nu Mai Comunicăm!

Totodată uită să spună că pensia alimentară (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a plătit-o de 4 luni în condițiile în care se laudă cu o activitate intensă în America”, a mărturisit Andreea Bălan pe o rețea de socializare.

Artista susține că își crește singură fetițe din toate punctele de vedere. „Sunt empatică, bună și iertătoare, dar asta nu înseamnă că accept mizeriile pe care le debitează în presă și nu pot să tolerez falsă impresie pe care o lasă (declară), că îi pasă de creșterea fetițelor în condițiile în care faptele sale sunt total diferite. Așadar îmi cresc singură fetițele din toate punctele de vedere, emoțional și financiar și acesta este adevărul care trebuie știut”, a precizat Andreea Bălan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *