Theo Rose (25 de ani) a adus pe lume primul ei copil pe 14 iunie 2023. Artista și iubitul ei, Anghel Damian (31 de ani), au devenit părinții unui băiețel, care a primit numele Sasha Ioan. Familiile celor doi sunt în culmea fericirii, iar primele vizite și daruri au făcut deja primite de proaspăta mămică și de fiul ei.

Theo Rose a apărut în direct la tv, la câteva ore după ce a devenit mamă, și spune că a avut o naștere ușoară, deși a trecut printr-o cezariană. Băiețelul, Sasha Ioan, a cântărit 3,800 g și a măsurat 54 cm.

Mama lui Anghel Damian, primul cadou pentru nepotul oferit de Theo Rose
“A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă aștepatm să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că ‘tata’ o să zică prima dată, că din ce văd așa, are ochii lui. 09:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată!

VEZI ȘI 👉  Când și cum va fi? Oamenii de știință sunt îngroziți de ce au descoperit…

„Să-i poarte noroc, să-l protejeze!”

Eu nouă luni de zile m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-său. E foarte cuminte. A dormit până acum. Acum, probabil, că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori.” – a precizat ea, printr-o intervenție prin video call în emisiunea “La Măruță”.

În aceeași intervenție, Theo a mai spus că a primit un cadou de la viitoarea soacră, mama lui Anghel Damian. Este vorba despre un talisman, o piatră prețioasă din Africa de Sud, menită să-i aducă noroc copilului.

VEZI ȘI 👉  La aniversarea a 20 de ani de căsătorie

“Am primit de la mama lui Anghel, de la bunica lui Sahsa, am primit o pietricică din Africa de Sud. E prețioasă, ea știe, că face niște cercetări pentru animațiile pe care le filmează. E o piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze. Și i-am pus și eu aici o brățărică” – i-a mai spus Theo lui Măruță.

“Anghel e emoționat. Stă și se uită așa la el…”
Familia artistei, părinții și sora ei i-au fost alături la spital și s-au emoționat până la lacrimi când au văzut copilul.

Cât despre Anghel Damian, tatăl copilului, Theo a spus că a fost și el extrem de emoționat. Mesaje de felicitare au primit și din partea prietenilor, iar Codin Maticiuc și George Ivașcu au dat dovadă de originalitate într-un moment atât de important pentru proaspeții părinți.

VEZI ȘI 👉  Un pensionar îşi sună fiul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *