Pe data de 16 iunie, la o zi după ce și-a anunțat fanii că a ajuns la final de carieră, Jador a spus ce se va întâmpla cu evenimentele pentru care fanii și-au cumpărat deja bilete. Manelistul de 28 de ani a vorbit, de asemenea, și despre următoarele sale cântări, dar și când va mai lansa piese noi. Se pare că starea sa de sănătate nu îl va ține departe de muzică în totalitate.

Fostul concurent de la Survivor nu își va dezamăgi fanii și, chiar dacă miercuri a ajuns în spital, vineri și sâmbătă va fi pe scenă. Pe de altă parte, după evenimentele care deja sunt programate, nu se știe când sănătatea îi va permite să se mai implice în alte proiecte de acest tip.

VEZI ȘI 👉  Viața Secretă, Dar Opulentă A Ramonei Gabor, În Dubai: Avion Privat, Ferrari, Diamante, Genți Hermes De Toate Culorile

„Îmi voi onora toate evenimentele la care m-am angajat contractual să cânt… Inclusiv mâine și poimâine… (pe 16 și 17 iunie, n.r.). Pe viitor, voi cânta mai puțin, dar pentru cele la care sunt angajat, eu îmi țin cuvântul…”

Ulterior, Jador a postat pe Instagram o parte dintr-o piesă care urmează să fie lansată până la finalul anului 2023, cu descrierea:

„Aceasta este una dintre piesele pe care le voi mai posta până la sfârșitul anului! Voi scoate piese mai rar decât de obicei, dar voi face tot ce pot ca să vă bucur cu muzica mea!”

Jador și-a anunțat retragerea din muzică
Pe data de 14 aprilie, manelistul a postat imagini din spital, alături de un anunț trist pentru fanii săi:

VEZI ȘI 👉  Un român emigrează în Canada, se întoarce acasă și un vecin îl întreabă: „Cum ai reuşit, să faci atâta avere?”

„Vă anunț, cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei!

Ultima piesă va fi în luna decembrie… împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea este mai importantă! Anul acesta, cât ne mai rămâne, sper ca dumnezeu să mă mai țină și să pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor muzica mea gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”

VEZI ȘI 👉  Bill Gates pune capac la toate şi mai anunță o catastrofă. O bătălie cu mize mari…

Jador spune că a ajuns la final de carieră / Sursă foto: Facebook
După acel moment, fratele, sora sa și Bogdan Mocanu au făcut declarații cu privire la starea sa de sănătate. Potrivit primelor informații, manelistul ar fi suspect de cancer la colon, boală cu care s-au confruntat părinții săi, dar au reușit să se recupereze. Rămâne de văzut care va fi și parcursul medical al fostului concurent de la Puterea Dragostei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *