Bancnotele vechi și monedele sunt la mare căutare. Colecționarii le vânează, iar cei care le dețin nu ezită să ceară prețuri destul de piperate pe ele. De exemplu, o monedă din anul 1999 a fost scoasă la vânzare recent, iar prețul ei este unul colosal.

Pe cel mai cunoscut site de mică publicitate din România sunt publicate zilnic zeci de anunțuri din partea posesorilor de monede vechi care vor să le valorifice. Iar cei interesați de astfel de obiecte abia așteaptă să le cumpere. Acestea sunt la mare căutare, iar cei care se întâmplă să le dețină se pot chiar îmbogăți.

De exemplu, în urmă cu doar câteva zile, o monedă din anul 1999 a fost pusă la vânzare. Dacă pentru mulți aceasta reprezintă doar un bănuț vechi, pentru alții este o adevărată comoară și ar plăti bani grei pentru a o avea. Moneda în cauză este una rară și puțini o mai au, așa că prețul ei este unul piperat.

VEZI ȘI 👉  Veste Tristă Despre Maria Ciobanu. Fiul Ei, Ionuț Dolănescu, A Făcut Anunțul Dureros

Vorbim despre o monedă de 50 de euro cenți, ce îl are gravat pe Miguel de Cervantes. Acest obiect a fost scos la vânzare pentru suma de 28.000 de euro. Persoana care a publicat anunțul a postat, de asemenea și fotografii cu moneda. Banul datează din anul 1999 și este pe lisa monedelor rare.

„Moneda 50 euro cent: Miguel de Cervantes, părintele literaturii spaniole, este afișat pe această monede, reflectând universalitatea omului și a operei sale. 50 Euro Cent 1999. Sunt afișate atât moneda cu defect de batere pe față și avers, iar alături avem poza unei monede clare pentru comparație”, se arată în anunțul postat pe OLX.

VEZI ȘI 👉  Palatul lui Vladimir Putin, cel mai bogat om din lume. Costă un miliard de euro și este de 39 de ori mai mare decât Monaco

Monedele și bancnotele vechi, o adevărată comoară
Cei care nu sunt interesați de colecționarea unor astfel de obiecte, ar trebui să arunce totuși o privire prin sertarele bunicilor. Așa cum am văzut monedele, dar și bancnotele vechi pot aduce câștiguri frumoase. De exemplu, o monedă de 1 euro, din anul 2002, din Grecia, inscripționată cu litera „S” în steluță, se vinde la prețul de 7.000 de euro.

De asemenea o monedă de 1 euro din anul 2002, de colecție, inscripționată cu o bufniță, se vinde la prețul de 8.000 de euro. Sau bancnota de 100.000 de lei din anul 1998, Nicolae Grigorescu, valorează acum 5.000 de lei. Iar o moneda din 1943, gravată cu chipul Regelui Mihai, se vinde cu 1.300 de lei.

VEZI ȘI 👉  Mi-am luat băiatul și am mers în parc. Acolo am întâlnit o bonă și mi s-a pus rău pata pe ea. Am intrat în vorbă cu Viviana, iar apoi au urmat 3 luni de.. Soția mea a aflat, a urmat divorț, dar șoc a fost când am descoperit cine era femeia cu care am făcut am0r..” De necrezut ce-a urmat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *