Țiganca întârzie. La sosirea ei, țiganul, nervos o întreabă:

– Unde ai fost, fa?

– La servici.

– Fa, te rup, până la ora asta la servici?

– Taci, omule, c-am luat salariul și am fost la piață la cumpărături.

– Și ce-ai cumpărat, fa?

Ete asta am cumpărat, zice țiganca și îi arăta o lingură de lemn.

– Auzi, fa, fir-ai a dracului, noi n-avem bani de-o țuică și tu cumperi mobilă…

Doi ardeleni in tren mergeau de la Cluj la Bucuresti. Dupa o vreme vine controlorul:- Biletele la control, va rog!Toata lumea da biletele si cei 2 ardeleni, conductorul saluta si iese din compartiment, dupa ce a iesit ardelenii spun:- Este prost ca nu s-a prins.Controlorul a auzit, dar n-a mai vrut sa se mai intoarca. S-a dus insa la colegul lui si l-a trimis sa ceara biletele la control. Acesta se uita la bilete, si erau ok. Ardelenii radeau si spuneau:- Si asta e prost nu sa prins!

VEZI ȘI 👉  Cantareata iubita de toata Romania, doar patru coroane de flori la inmormantare. S-a stins din viata, dar putini au stiut

Acesta a auzit si s-a dus sa-i spuna colegului:- Biletele erau bune, corecte, dar mi-a zis ca si eu sunt prost, atunci a cautat un inspector pentru supra control, aceasta vine si cere biletele, le studiaza si pe fata si pe dos, si gaseste ca biletele erau ok. Nedumerit ii intreaba pe ardeleni de ce se amuzau pe seamea lor.Unul dintre ei spune:- Nici unu dintre voi nu si-a dat seama ca noi am schimbat biletele intre noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *