În urma anunţului făcut de Jador, unul dintre cei mai iubiţi şi ascultaţi artişti de muzică manele din România, că se retrage din industrie, iubita acestuia, Alexandra Dobia, a postat un mesaj de susţinere pe reţelele sociale.

Sunteţi pregătiţi să aflaţi mai multe despre această situaţie?

Jador se retrage din muzică. Ce urmează?
Jador, cunoscut pentru piesele sale de succes şi interpretările sale pline de emoţie, a anunţat recent că se va retrage din lumea muzicală. Cu toate acestea, artistul îşi va onora toate contractele pe care le are deja semnate şi va lansa şi câteva piese pregătite pentru anul curent.

Această decizie a venit ca o surpriză pentru mulţi dintre fanii lui Jador, care îl adoră pentru stilul său unic şi versurile pline de sensibilitate.

VEZI ȘI 👉  Cine a câștigat America Express 2023. Irina Fodor face marele anunț despre câștigători

Mesajul de susţinere al iubitei lui Jador, Alexandra Dobia
În urma anunţului lui Jador, Alexandra Dobia s-a grăbit să îşi arate susţinerea faţă de artistul de care se pare că este îndrăgostită. Aceasta a postat pe reţelele sociale un mesaj scurt, dar emoţionant, în care îi promite lui Jador că va fi alături de el prin orice greu.

Mesajul a fost însoţit de o fotografie în care apar cei doi împreună. Răspunsul lui Jador nu a întârziat să apară şi acesta a transmis public: „Unii ştiu să scrie frumos, unii ştiu să cânte frumos, unii sunt pur şi simplu frumoşi, eu sunt doar un îndrăgostit disperat după tine”.

VEZI ȘI 👉  Ultima ora! Andreea Mantea, despre relația cu tatăl copilului său. Băiatul nu mai vrea să audă de Cristi Mitrea: ”Când trebuia să plece la el se ținea de draperie strâns…”

Declaraţia de dragoste a lui Jador
Relaţia dintre Jador şi Alexandra Dobia a fost mereu în centrul atenţiei publicului, iar această situaţie nu face excepţie. În luna iunie, Jador a declarat în mediul online ca Alexandra este cea care îi face inima să tresară şi care îi umple inima de fericire, numind-o „aleasa inimii sale” şi promiţându-i că va avea „cea mai frumoasă viaţa alături de mine!”.

Este clar că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste şi că susţinerea reciprocă este esenţială pentru ei. Fanii lui Jador aşteaptă cu nerăbdare să vadă ce urmează pentru artist şi să asculte noile piese pe care le pregăteşte.

VEZI ȘI 👉  Bunicul şi nepotul greblau în grădină. Nepotul găseşte o râmăcare tocmai ieşise din gaură şi încerca s-o bage înapoi.– Nu poţi, băiete, fiindcă râma e prea moale şi n-o poţi împinge!

În concluzie, deşi vestea retragerii lui Jador din lumea muzicală a fost una şocantă pentru mulţi dintre fani, este frumos să vedem că artistul are sprijinul şi susţinerea iubitei sale, Alexandra Dobia. Cu siguranţă, această situaţie vă duce la strângerea şi mai mult a relaţiei dintre cei doi şi vom aştepta cu interes ce ne rezervă viitorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *