Deea Maxer trece printr-o perioadă destul de grea. În luna mai, ea și Dinu Maxer își anunțau divorțul, după 18 ani de relație. Decizia celor doi a uimit multă lumea și a atras numeroase comentarii răutăcioase. Deea a fost ținta criticilor, mulți judecându-o aspru pentru faptul că imediat după separarea de fostul soț și-a refăcut viața sentimentală.

Recent, artista a fost invitată în cadrul emisiunii realizate de Teo Trandafir, iar emoțiile au copleșit-o, semn că bruneta este destul de sensibilă în această perioadă. Imediat cum a pășit în platou, vedeta a avut ochii în lacrimi și cu greu și-a stăpânit emoțiile.

Deea Maxer: Sunt foarte emoționată, de parca te-aș vedea pentru prima dată, nu știu de ce.
Teo Trandafir: Cum ești tu acum?
Deea Maxer: Sunt liniștită, fericită, sunt foarte emoționată, nu știu de ce (n.r. are ochii în lacrimi).
Teo Trandafir: De ce îți vine să plângi?

VEZI ȘI 👉  Vestea Momentului Despre Liviu Dragnea! L-Au Găsit La Faţa Locului. Există Dovezi

Deea Maxer: În primul rând, în momentul în care te-am văzut mi-am amintit de momentul tău cu Maia (n.r. fiica lui Teo Trandafir), de la ziua ta, pentru mine a fost un moment emoționant. Și în al doilea rând, pentru că ești un om cu o energie extraordinară, care pe mine acum m-a copleșit.

Deea Maxer și Robert Drilea, o relație promițătoare
După divorț, atât Deea cât și Dinu Maxer și-au refăcut viața sentimentală. Cel care a făcut primul pasul a fost artistul, însă noua lui relație nu a funcționat prea bine și nu a rezistat mai mult de o lună. Mai apoi și Deea a anunțat că și-a găsit, din nou, fericirea, de această dată în brațele lui Robert Drilea.

VEZI ȘI 👉  Un Medic Îşi Duce Studenţii În Vizită La Un Ospiciu. Se Opresc La Un Salon Unde Era Un Bărbat Cu Privirile Rătăcite. – Vedeţi, Acest Bărbat Şi-A Pierdut Minţile

Se pare că relația celor din urmă este una serioasă și funcționează cât se poate de bine. Deea Maxer și noul iubit sunt cât se poate de fericiți, iar bruneta deja i-a cunoscut familia bărbatului. Legătura celor doi se dezvoltă frumos și este promițătoare. Artista este fericită lângă cel pe care l-a ales și are planuri mari de viitor cu acesta.

„Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui. Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc foarte mult că m-au primit cu brațele deschise”, a mărturisit Deea Maxer, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

VEZI ȘI 👉  Vestea momentului pentru milioane de români! Se dublează pensiile! Ministrul Muncii anunţă ca pensia minimă va fi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *