Pe data de 14 iunie, Jador și-a anunțat fanii că a ajuns, la doar 28 de ani, la finalul carierei sale. La o zi distanță de la vestea complet neașteptată, sora artistului, Camelia, a vorbit despre starea de sănătate a manelistului, în cadrul unui interviu. Bogdan Mocanu, prietenul său drag, a spus tot ce știe despre problemele cu care se confruntă fostul concurent de la Survivor.

Bogdan Mocanu a afirmat faptul că a primit o mulțime de mesaje de la fanii manelistului cu privire la starea sa de sănătate, dar nu poate da mai multe detalii. În plus, a spus că Jador este singurul în măsură să spună detalii despre viața sa privată.

„Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț (Jador), sunt sigur că v-ar fi dat el detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să fac story-ul ăsta. Eu nu pot să dau, nu sunt în măsură să dau chestii așa personale din viața lui.

VEZI ȘI 👉  Profetiile lui Nostradamus despre Israel ingrijoreaza oamenii din intreaga lume. „Orasul lui Dumnezeu” aduce al Treilea Razboi Mondial?

Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea. Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutăcioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea. Pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă pe cât mai multă lume fericită. Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi!”, a spus Bogdan Mocanu pe Instastory.

Dezvăluirile Cameliei Dumitrache, sora lui Jador
Jador și sora sa au o relație extrem de apropiată. Chiar de curând, Camelia a lansat o piesă în colaborare cu manelistul, dar se prea poate ca aceea să fie ultima lor melodie împreună. În aceste momente extrem de delicate, nu a putut spune decât:

VEZI ȘI 👉  Rugăciune specială pentru Florii. Se rostește de trei ori duminică

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe, momentan are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic”, a spus Camelia Dumitrache, pentru WOWbiz.ro.

Miercuri, Jador și-a anunțat fanii, de pe patul de spital, că se confruntă cu probleme de sănătate. Fostul concurent de la Puterea dragostei nu a transmis doar faptul că va lua o pauză, ci că se vede nevoit să renunțe la cariera sa. Până la finalul anului, urmează să lanseze piese care sunt deja realizate. În ceea ce privește concertele sale, nu se știe exact dacă sau când va fi capabil să mai revină în fața mulțimii.

Fostul concurent de la Survivor nu a vrut să spună cu ce probleme de sănătate se confruntă, dar fratele său, Răzvan Dumitrache, a spus că părinții săi au avut cancer la colon. Ca urmare, ar exista posibilitatea ca Jador să moștenească gena lor.

VEZI ȘI 👉  Dr. Fauci: Cele doua vitamine care cresc imunitatea organismului si te apara de virusuri

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *