BERBEC

Berbecii vor avea o vara foarte calda si sunt pusi pe treaba. Asta ii ajuta mult sa faca progrese. Trebuie sa fie atenti in iunie si iulie, caci e posibil ca dupa un mare efort investit lucrurile sa nu fie conform asteptarilor. Poate ca au achizitionat cine stie ce unealta profesionala si aveau nevoie de un model mai bun. Foarte orgoliosi sunt in iunie si iulie. Sunt intransigenti si poate ca asa ies lucrurile mari. Pe de alta parte, sunt mobilizati sa gaseasca lucruri creative.

TAUR

Taurii sunt extrem de orgoliosi de cand Jupiter a intrat in semnul lor zodiacal. Se pun in evidenta prin lucrurile bune pe care le fac. Sunt ajutati astral ca ei cu ei sa faca lucruri mari. Nu prea se inteleg cu cei din casa si poate nici ei nu vor sa se consulte in mod neaparat.

GEMENI

Gemenii au o vara cu multa vindecare. Nu prea e de actiune vara asta, cel putin nu directa. Pot inchide niste etape, niste documente din viata lor, in sensul ca poate se impaca cu niste situatii, nu mai au regrete, nu mai insista sa lamureasca, sa educe, sa explice. Pot fi mai retrasi in a gasi spatiu, loc, timp prielnic pentru ei. Sanatatea e luata in vizor si e bine sa se ocupe de ea.

VEZI ȘI 👉  Timp de 18 ani a fost torturată de tatăl ei, care voia să creeze o super-femeie

RAC

Racii au o vara cu multa actiune sociala. Isi cauta grupul potrivit, contextul. In unele grupuri se vor simti bine. Cu alte grupuri sau alte persoane nu se mai simt bine si au puterea sa spuna nu. Nu prea sunt bani pentru cata distractie vor. Socializeaza, primesc invitatii, dar asta le costa. Obrazul subtire se tine cu foarte multi bani.

LEU

Leii pot avea actiuni mari, de anvergura, experiente foarte importante. Si daca se distreaza iau lucrurile in serios. Planetele le aduc putere si capacitate de a se confrunta cu altii, cu mari teste, mari dificultati. Iunie si iulie sunt luni foarte tensionate, cu mult consum energetic pentru a face fata provocarilor.

FECIOARA

Fecioarele vor avea o vara in care sunt cumva la mana destinului, la mana unor circumstante benefice, ce implica un anumit curaj. Aceste schimbari vin fara ca ele sa faca acum ceva. Poate e un recurs sau un ecou al unor actiuni facute de mai mult, fara intentia de a obtine rezultate grozave. Nu se datoreaza actiunilor din acest moment aceasta propulsare a lor. E un ecou. In iunie si iulie trebuie sa delibereze mult cu ele. E o perioada cu deranj. Se schimba traseele de lucru pentru multe. Nu trebuie sa fie atente la barfele de birou.

VEZI ȘI 👉  O noua secretara !!!

BALANTA

Balantele pot avea preocupare pentru partener sau pentru alte persoane. Pot fi introdusi intr-o noua lume, au alt mod de a vedea lumea. Cumva, in aceasta vara, prin experientele pe care le au, vin in contact cu un alt mod de a vedea viata. Poate chiar partenerul de viata are nevoie de o reimprospatare. Discuta de noi perspective in viata.

SCORPION

Scorpionii stau foarte bine vara asta la capitolul relatii si intalniri. Au grija sa aduca la suprafata multe lucruri. Nu toate contextele le plac. Ei sunt foarte politicosi, dar nu se simt bine in orice context, mai ales in iunie si iulie. Valorile lor pot fi usor amenintate sau stirbite de ideile celor din jur. Sa nu se grabeasca sa spuna da la orice.

SAGETATOR

Sagetatorii au o vara de munca si ar fi trebuit sa isi gaseasca varianta cea mai buna de lucru. Fac activitatile care sunt absolut necesare. Culeg laurii si mai lasa altora lucrurile marunte. Relaxarea vine si din calatorii. Cei care sunt mai studiosi pot avea parte in iulie de diverse dificultati cu autoritatile, cu impuneri din partea autoritatilor.

VEZI ȘI 👉  Victor Slav, din nou tată. A făcut anunțul

CAPRICORN

Capricornii au parte de multa iubire, de pasiune. Redescopera amorul alaturi de partenerul de viata. Pentru cei singuri se poate si mai mult: o idila de vara care poate deveni, in timp, un parteneriat de viata.

VARSATOR

Varsatorii au vizate casa si caminul, starea lor de bine si cum locuiesc in propriul corp. E vorba de un stil nou de ingrijire si alte obiceiuri de viata mult mai sanatoase. O alta tema este casa si relatiile din casa, pentru ca sunt multe planete, au de facut multe lucruri in camin. Iau in atentie niste persoane, au un calendar al primirilor, fie primesc persoane pe care le ingrijesc in casa. Caminul e destul de animat, e abundent.

PESTI

Pestii au o vara dinamica. Fac multe deplasari in interes profesional. Se fac multe acte pentru bani. Isi bat capul cu aspecte administrative. Le trebuie multi nervi, trebuie sa fie insistenti, sa fie convinsi ca actiunile lor nu sunt in zadar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *