Viața amoroasă a Gabrielei Cristea a fost una destul de agitată. Încă din adolescență vedeta visa să își găsească sufletul pereche, așa că a făcut totul în numele dragostei. Despre prima relație a brunetei s-a discutat de-a lungul timpului intens și chiar s-a spus că aceasta a renunțat la familia ei în numele iubirii.

Gabriela Cristea se află de multă vreme în atenția publicului, iar viața ei sentimentală a fost destul de expusă. De-a lungul timpului au existat trei bărbați care i-au marcat traseul emoțional, iar primul dintre ei a apărut în viața vedetei pe vremea când era încă o adolescentă.

Gabriela Cristea, prima iubire
Se spune că prima iubire nu se uită niciodată și probabil că această zicală este valabilă și în cazul Gabrielei Cristea. Pe vremea când era încă adolescentă, bruneta a început o relație cu omul de televiziune Bogdan Santea, bărbatul pentru care s-a spus că a fugit de acasă la vârsta de 18 ani.

VEZI ȘI 👉  Horoscop octombrie 2023. Noroc de bani şi o schimbare în carieră

În urmă cu mult timp, tatăl prezentatoarei de televiziune declara că aceasta a renunțat la familie, în numele iubirii, și a dispărut de acasă, mutându-se la primul ei iubit. Gabriela Cristea a infirmat declarațiile acestuia și la fel a făcut-o și Bogdan Santea. Vedeta a mărturisit că plecare ei din casa părintească nu a avut nicio legătură cu povestea de dragoste. În orice caz, legătura dintre Gabriela Cristea și omul de televiziune a ajuns la final destul de repete, însă cei doi au rămas în relații bune.

„Niciodată nu a fugit de acasă, nici pentru mine, nici pentru altul. Gabriela este unul dintre puţinele modele din mass-media românească. Este o fată minunată, o femeie de clasă, cu care am păstrat o relaţie civilizată de-a lungul vremii”, declara în urmă cu ceva timp Bogdan Santea.

VEZI ȘI 👉  Banc

„Secretele unei căsnicii fericite”
Gabriela Cristea a bifat și două mariaje până acum. Pentru prima dată, vedeta a ajuns în fața altarului cu regretatul Marcel Toader. Însă, căsnicia celor doi nu a mers prea bine, iar în anul 2013 ajungeau la un divorț cu scandal. Mai apoi, în anul 2015, prezentatoarea TV și-a găsit alesul și s-a căsătorit cu Tavi Clonda.

Cei doi au de opt ani de zile, un mariaj fericit și au reușit să întemeieze o familie frumoasă împreună. Deși mulți au fost sceptici la început, povestea lor de dragoste funcționează cât se poate de bine și pare că nimic nu o să îi despartă.

VEZI ȘI 👉  Divorț șocant în muzica populară! Se desparte de soț după 19 ani de căsnicie!

„Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic. Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins.

Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești. Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge. Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală să fie activă și după ce apar copiii și niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață”, declara Tavi Clonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *