Adrian Enache a trecut de la extaz la agonie. După ce, recent, a aflat că fiica lui este însărcinată, artistul a primit și o veste care l-a distrus. Din păcate, tatăl lui s-a stins din viață.

În aceste momente, Adrian Enache trece prin clipe extrem de grele. Vasile Enache, tatăl cântărețului, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Bărbatul a decedat seara trecută, 18 iunie, iar vedeta a aflat tragica veste chiar înainte de a urca pe scenă. Deși era distrus de durere artistul nu și-a anulat spectacolul și a apărut în fața publicului.

Adrian Enache, în doliu
Cea care a făcut public anunțul tragic a fost chiar Mirela Vaida, colega de scenă a lui Adrian Enache. Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că seara trecută se afla la Teatrul Tănase, acolo unde trebuia să joace într-o piesă alături de Adrian Enache. Însă, chiar înainte ca reprezentația să înceapă, el a primit cumplita veste.

VEZI ȘI 👉  Stai în pom lângă casa mea vreo trei zile şi vezi care se distrează cu leoaica mea. Te-oi răsplăti eu pe tine. Stă veveriţa vreo trei seri să păzească, îl vede pe iepuraş pe la leoaică şi se duce la leu:

Cu toate că durerea a fost mare, Adrian Enache a decis să nu anuleze spectacolul și a urcat pe scenă. Și-a dus rolul până la captă, însă starea lui nu a fost deloc una bună. Mirela Vaida a mărturisit că în pauzele dintre scene, cântărețul vărsa lacrimi amare în culise.

Adrian Enache, bunic de fetiță
În urmă cu ceva timp, Adrian Enache primea și o veste bună. Fiica lui l-a anunțat că este însărcinată. Inițial, Diana Enache a preferat să își țină sarcina departe de ochii curioșilor și le-a interzis tuturor celor din familie să facă vreo declarație publică pe această temă.

Recent, Diana a rupt tăcerea, cu privire la sexul bebelușului, chiar în cadrul podcastului realizat de tatăl său. Viitoarea mămică i-a anunțat, în direct, atât pe Adrian Enache, cât și pe fanii săi că o să aducă pe lume o fetiță.

VEZI ȘI 👉  Banc: Un barbat suna la linia fierbinte si ii raspunde una gemand…

Diana Enache: Pentru că astăzi este ziua ta, eu zic că vei primi cel mai frumos cadou de până acum, eu așa zic.
Adrian Enache: Uimește-mă.
Diana Enache: Hai să te uimesc. Nu e un cont, atenție, nu e un cec, e ceva așa, de suflet și o să te las pe tine să-l deschizi. Și acum, am pulsul 180. Dacă leșin, o să dublăm, ia vezi ce scrie acolo!

În cutiuța primită de Adrian Enache se afla o medalie pe care scria „bunicuțul rock and roll”, moment în care Diana a dezvăluit și sexul bebelușului.

De mai bine de patru ani, Diana Enache trăiește o poveste de iubire cu Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu. Vreme îndelungată, cei doi și-au ținut relația secretă, însă, acum, nu se mai ascund și se pregătesc să devină părinți.

VEZI ȘI 👉  Declaratiile Pe Care Oana Zavoranu Nu Le-A Mai Facut Despre Sotul Ei. „Putea Sa Aleaga Alta Cale, Sa Plece De Langa Mine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *