S-a aflat câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru, anul acesta. Conform surselor, focoasa blondă ar fi cea mai scumpă invitată. În plus, nu ea și-ar negocia contractele, ci ar avea oameni angajați pentru asta. Mai exact, un agent s-ar ocupa de acest lucru, la fel ca în cazul vedetelor de la Hollywood!

După ce s-a aflat că va fi prezentă la Antena 1 în noaptea dintre ani, toți au fost curioși să afle câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru. Dintre toți cei care vor fi la emisiune în noaptea dintre ani, blondina ar fi cea mai scumpă invitată. Ea ar fi cerut ca să fie plătită măcar 25% din prețul ținutei pe care o va îmbrăca atunci.

VEZI ȘI 👉  O Tânără, Sătulă De Experiențele Dezastruoase Trăite Cu Bărbați De La Oraș, Vlăguiți De Muncă Și Stres, Se Hotărăște Să Facă O Mică Excursie „Tematică” Într-O Zonă Montană, Unde Auzise Că Sunt Ceva Ciobani Viguroși.

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută prin intermediul relațiilor pe care le-a avut si au propulsat-o în carieră. Vedeta a avut însă parte și de un tratament mai dur din partea unor parteneri.
Bianca Drăgușanu va fi prezentă anul acesta la Revelion lui Dan Negru, de pe Antena 1

Dan Negru a fost cel care a făcut anunțul cu privire la prezența blodinei in emisiune. Ulterior, s-a aflat și onorariul cerut de blondină pentru cele 16 ore de filmare. Ea ar fi cea mai scumpă invitată dintre toate vedetele, astfel că suma cerută nu este una mică.

Potrivit unor surse din Antena 1, citate de playtech.ro, Bianca Drăgușanu nu și-ar negocia singură contractele. Ea ar avea un agent personal care se ocupă de asta, asemeni vedetelor de la Hollywood. În plus, în timp ce celelalte vedete ar primi maximum 1.000, ea ar primi mai mult.

VEZI ȘI 👉  BANCUL ZILEI: Părinţii lui Ion vin în peţit la părinţii Mariei şi stabilesc nunta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *