𝗧𝗿𝗮𝗴𝗲𝗱𝗶𝗲 𝗳ă𝗿ă 𝗺𝗮𝗿𝗴𝗶𝗻𝗶 î𝗻 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗮 𝗹𝘂𝗶 𝗔𝗿𝗺𝗶𝗻 𝗡𝗶𝗰𝗼𝗮𝗿ă! 𝗔𝗿𝘁𝗶𝘀𝘁𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗲 î𝗻 𝗱𝗼𝗹𝗶𝘂

Armin Nicoară și întreaga lui familie sunt în doliu! După o perioadă în care a trăit doar momente fericite și s-a bucurat de succesul impresionant de care are parte în cariera lui, celebrul saxofonist trece acum prin clipe extrem de dureroase în viața personală, după ce și-a pierdut bunica paternă.

Mama artistului Petrică Nicoară s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, lăsând în urma ei doar tristețe și lacrimi.

Armin Nicoară este în doliu

Chiar tatăl lui Armin, Petrică Nicoară a dat vestea îndurerată pe rețelele de socializare

Pe pagina lui de Facebook, artistul a făcut o postare, în urmă cu câteva zile, în care își anunța fanii că mama lui, în vârstă de 94 de ani, și-a dat ultima suflare.

Petrică Nicoară abia și-a găsit cuvintele pentru a scrie mesajul plin de tristețe, transmițându-i mamei lui, deși aceasta nu mai este în viață, că o va păstra mereu în sufletul și în gândul său.

VEZI ȘI 👉  Maria era într-o zi la coasă. Cum cosea ea așa, vine unul pe la spate și îi face felul. Dar repede, după care pleacă. Maria, supărată, se duce acasă, la bărbatu-su și îi spune: Mă Ioane, știi, eram azi la coasă

Din păcate, Petrică Nicoară nu și-a putut plânge mama prea mult timp, căci imediat după înmormântarea acesteia, artistul a fost nevoit să meargă să cânte la o nuntă pe care o avea deja programată dinainte de nefericitul eveniment.

„Îngerii să îți vegheze drumul lin catre cer, vei rămâne in sufletele si gândurile noastre pentru totdeauna! Rămas bun, mama dragă! Dumnezeu sa te odihnească in pace!!!” , a transmis Petrică Nicoară pe pagina lui de Facebook.

Armin Nicoară a făcut mărturisiri dureroase după moartea bunicii

După ce tatăl lui a dat vestea extrem de tristă, Armin Nicoară a făcut primele declarații, fiind vizibil afectat de pierderea bunicii sale. Celebrul saxofonist a mărturisit, abia găsindu-și cuvintele, că, într-adevăr, bunica lui nu mai este în viață.

VEZI ȘI 👉  Suferința fiicei lui Florin Salam. Betty Blue nu poate trece peste această pierdere

Artistul a povestit că mama tatălui său nu și-a mai putut găsi liniștea, după ce soțul ei a murit, în urmă cu câțiva ani, chiar dacă își avea nepoții aproape.

După ce partenerul ei de viață s-a stins, bunica lui Armin a rămas fără puteri și s-a îmbolnăvit brusc. După ce a fost ținuită la pat, familia bătrânei a adus-o pe aceasta la Timișoara, pentru a o putea îngriji mai bine, însă bunica lui Armin și-a dorit întotdeauna să se întoarcă în casa în care a locuit împreună cu soțul ei.

Întoarsă în locuința sa, mama lui Petrică Nicoară nu a mai rezistat mult și și-a dat ultima suflare.

„Din păcate, da… era la o vârstă înaintată. Acum câțiva ani a murit și bunicul meu. Ei locuiau în zona Herculane, după moartea bunicului, tata și unchiul meu au adus-o la Timișoara.

VEZI ȘI 👉  Locul de muncă plătit cu 700 de lei pe zi. Angajatorul oferă două mese pe zi, precum și bani pentru chirie. Ce presupune jobul

În acel moment, după ce au luat-o de la colibă, unde a stat toată viața, s-a rupt ceva în ea.

Vreau să spun că s-a ținut foarte bine, ea mergea tot timpul cu vacile și oile pe câmp, după ce a murit bunicul s-a întâmplat să pice la pat.

A fost ca o durere pentru ea că statea la pat și nu mai ajunge lângă soțul ei. I-am chemat și preotul să-i citească, gândindu-ne că poate are ceva ce n-o lasă să plece pe lumea cealaltă.

Doar când am dus-o la coliba ei, nu a mai durat două săptămâni și s-a stins din viață. Parcă și-a dorit să ajungă în locul în care a trăit o viață și unde e înmormântat și soțul ei”, a declarat Armin Nicoară, pentru Star Popular.

SURSA >> https://citeste.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *