Teo Trandafir este discretă atunci când vine vorba de viața ei personală. Prezentatoarea a fost căsătorită de două ori, dar a preferat să nu mai ofere detalii despre cele două mariaje.

Ce se întâmplă în relația celor doi

Vedeta a fost întrebată, recent, de Sergiu Piloff, cu cine nu se vede și cu cine nu va sta niciodată sub același acoperiș. Teo nu s-a gândit mult, aceasta a avut un răspuns direct și cutremurător.

Jador este bărbătul pe care nu îl suportă. Interpretul se bucură de atenția femeilor din România, însă, nu e pe placul celebrei prezentatoare.

„Este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare. Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur”, a mărturisit vedeta, citată de wowbiz.

VEZI ȘI 👉  Varza roşie luptă împotriva obezităţii, constipaţiei şi cancerului: Iată cum trebuie consumată

Teo Trandafir este deranjată de manierele lui Jador. Prezentatoarea nu suportă ca bărbații să vorbească tare, iar manelistul are acest viciu. Tot în cadrul interviului, vedeta a mărturisit că s-ar căsători cu Alin Pascal, Tudor Ionescu sau Cătăli Botezatu.

Prezentatoarea se retrage din lumina reflectoarelor

Teo Trandafir intră zilnic în casele telespectatorilor, prin intermediul micului ecran. Astfel, atunci când vine vorba de un refugiu la care să apeleze pentru că traversează o perioadă poate mai puțin plăcută, prezentatoarea de la Kanal D apelează chiar la spațiul public.

„Nu prea am unde să mă duc, sunt expusă tot timpul, astfel încât refugiul meu este spațiul public. Înțeleg cât de ciudat poate părea acest lucru, dar chiar nu am unde și la cine să mă duc.

VEZI ȘI 👉  “M-am născut pe câmp!” Dezvăluiri fără precedent făcute de Gigi Becali. Secretul din buletin al omului de afaceri. Cum şi-a văzut prima dată soţia

Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie. Dar în weekend, ori de cate ori pot, merg la mătușa mea, la Piteșți”, a mai precizat Teo Trandafir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *