La începutul acestei luni, Margherita, fata Clejanilor, și-a primit sentința pentru episodul în care a fost prinsă sub influența drogurilor la volan.

Tânăra are permisul de conducere suspendat pentru un an dar a primit și o amendă uriasă.

Dar probleme cu drogurile a avut recent și fratele său, Fulgy, însă acestuia se pare că i-a plăcut să alimenteze tot acest scandal. Din câte se pare, Margherita și-a învățat lecția și este pe calea cea bună acum.

La începutul lunii noiembrie, Margherita de la Clejani și-a aflat sentința pentru că a fost prinsă conducând sub influența drogurilor. Astfel, ea s-a ales cu o amendă uriașă și nu mai are voie să urce la volan timp de un an! Totuși, se pare că Margherita a trecut peste acel episod urât din viața ei, iar acum nu se mai abate de la calea cea dreaptă. Părinții ei, celebrii Viorica și Ioniță de la Clejani, i-au fost mereu alături și o susțin necondiționat, chiar dacă au avut ceva de tras cu ea. Ba chiar, zilele trecute, s-au transformat în „paznicii” Margheritei.

Cum a fost surprinsă Margherita, fata Clejanilor
Margherita de la Clejani și părinții ei, Ioniță și Viorica, au avut zilele trecute treabă prin Capitală. S-au echipat și au urcat în mașina condusă de capul familiei. Margherita și-a tras o haină de blană, Viorica, o geacă, în timp Ioniță nu s-a dat „friguros” și a lăsat la vedere frumusețe de costum. Cei trei au rezolvat destul de repede problemele puse pe hârtie de acasă, iar în scurt timp au revenit.

Ca marca pe scrisoare au stat părinții pe Margherita, adevărați paznici pentru prețioasa lor fată. Viorica și Margherita au coborât din mașină primele și au intrat repejor în curtea casei. Ioniță a mai avut de ghidonat mașina în parcare, abia apoi s-a „furișat” în locuință, lângă femeile pe care le iubește cel mai mult din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *