fata in varsta de 17 ani, din localitatea Slobozia BraduluiVrancea, a fost rapita din locuinta parintilor de iubitul ei si de familia acestuia din simplul motiv pentru ca parintii fetei nu au vrut sa o lase sa se marite dupa traditia tiganeasca.

Tatal fetei a sunat imediat la 112 si a anuntat ca patru persoane i-au rapit fiica. Printre faptasi s-a numarat si un tanar de 20 de ani, care voia sa se insoare cu adolescenta.

„Din cercetarile efectuate a rezultat ca inca din data de 15 august a.c. intre cele doua familii au avut loc intrevederi si discutii, in vederea casatoririi copiilor lor, insa cererea in casatorie a fost in cele din urma respinsa.26 de politisti au desfasurat activitati specifice pentru identificarea minorei, iar in urma acestora fata a fost depistata pe raza comunei Slobozia Bradului, in prezenta tanarului in varsta de 20 de ani”, potrivit IPJ Vrancea.

VEZI ȘI 👉  Ileana Sterp este disperată! Sora lui Culiță nu știe cum să mai scape de o problemă de sănătate: „M-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema”

Tanarul de 20 de ani si tatal sau au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa ajunga in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *