Nu se mai ascunde! Și-a sărutat iubitul în plină stradă. Toți se uitau la ei

Sam Smith este un personaj controversat . El a devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți datorită vocii inconfundabile. Artistul a fost surprins în Londra când își săruta iubitul cu patos în mijlocul străzii. Cei doi nu au mai ținut cont de privirile curioșilor și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Sam Smith nu se mai ascunde de ochii lumii. În ce ipostaze au fost surprinși amorezii

De-a lungul timpului, artistul a șocat prin stilul neobișnuit, iar când și-a recunoscut orientarea sexuală multă lume a fost șocată. Mult timp s-a crezut că melodiile de dragoste sunt dedicate unei femei din viața artistului.

VEZI ȘI 👉  Cum A Început Povestea De Dragoste Dintre Sofica Și Miluță, Bărbatul De 48 De Ani. Femeia A Îmbrăcat Rochia De Mireasă La 76 De Ani

Zilele trecute, Sam Smith a fost surprins de paparazzi englezi pe străzile din Londra în compania noului iubit. La un moment dat, cei doi s-au oprit din plimbare și s-au sărutat pătimaș. Din gesturile lor se poate observa că relația este una serioasă. După ultima despărțit, cântărețul pare mai fericit ca niciodată alături de designerul englez.

Sam Smith nu se identifică nici ca bărbat nici ca femeie

În anul 2014 artistul și-a recunoscut orientarea sexuală. De atunci nu s-a sfiit să se afișe în compania iubiților. Ulterior Sam a recunoscut că se identifică mai bine cu termenul non – binar, adică nu se poate regăsi complet în niciunul din sexe.

Câteodată am stat şi m-am gândit: «Vreau o schimbare de sex?» Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că e soluţia. Am avut sâni când aveam 11 ani. Am un corp foarte feminin. Când mă mişc sunt foarte feminin. Sunt feminin în multe feluri. Mereu am resimţit asta. Aproape mă convingeam: «Nu, asta nu e bărbătesc. Trebuie să te descurci. Trebuie să pierzi în greutate. Pentru că aşa fac bărbaţii»”, a mărturisit artistul în trecut.

Ultima relație a lui Sam Smith a avut un sfârșit devastator. După nouă luni în care s-a iubit cu starul serialului, „13 Reasons Why”, Brandon Flynn, cei doi s-au despărțit. Apropiații lor au declarant că cei doi au fost foarte îndrăgostiți, dar din cauza programelor aglomerate și-au spus adio.

VEZI ȘI 👉  Dan: „Ultima discuție dintre noi a fost cu nervi, ea a plecat și nu s-a mai întors. Am rămas singur cu o suferință de nedescris. După un an, m-am dus în stația de microbuz și am avut un șoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *