Este haos la intrarea în țară. După cozile uriașe de la Nădlac, și la Vama Petea au fost timpi de așteptare de până la 10 ore pentru controalele sanitare. Coloanele de mașini depășeau 25 de kilometri pe sensul de intrare în țară.

De altfel, în ultimele 24 de ore, punctele de frontieră din întreaga țară au fost tranzitate de aproximativ 168.300 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 48.500 mijloace de transport.

Obosiți și cu nervii întinși la maximum după ore-n șir de așteptare, românii au făcut scandal la vama Petea din Satu Mare.

sursă video: presaSMhttps://www.youtube.com/embed/XWkVPu723Os

Aplicația Poliției de Frontieră arăta un timp de așteptare de cel puțin 6 ore, însă oamenii au stat la rând chiar și 10 ore până să vadă Vama Petea.

Cozi infernale au fost și la Nădlac. Au fost deschise șase benzi de intrare în vamă însă nici așa, polițiștii nu au făcut față valului mare de români.

Reprezentanții punctului de trecere de la Nădlac susțin că au suplimentat numărul angajaților și au deschis și mai multe artere de circulație însă se așteaptă ca numărul celor care vin în România să fie și mai mare în următoarele zile.

sursă video: TV Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *