Nadia Comăneci este cea mai mare gimnastă din istoria României și una dintre cele mai mari din acest sport.

Această trăiește din 1989 în Statele Unite ale Americii, dar nu ratează nicio ocazie pentru a-și arăta dragostea față de țară.

„My days of school back then”

Aceasta a urcat o poză pe Facebook în ultima ei postare, care îi aduce aminte de copilăria pe care a dus-o în perioada comunistă românească.

Fosta gimnastă a pus o fotografie alb-negru în care apare în uniforma de elevă, cu părul prins în codițe, în fața scării blocului.

Comentariile nu au încetat să apară la postarea care a primit peste 22.000 de reacții.

VEZI ȘI 👉  Vești bune! Pensia va crește cu 70%. Categoria de români care se vor bucura de mai mulți bani

„Obișnuiam să te numesc comoara României, dar, nu, tu, de fapt, ești comoara lumii” se arată într-un comentariu la această postare din data de 30 noiembrie.

Bineînțeles, cu reședința în Statele Unite ale Americii, aceasta nu a primit comentarii doar din partea românilor. Sunt foarte multe cuvinte adăugate Nadiei și din partea unor oamenii de pe continentul american și nu numai. „Îmi aduc aminte înapoi, în 1975, când o tânără Nadia a încântat toată Norvegia și restul lumii, câștigând la Skien, Norvegia” este un elogiu adus de către un norvegian Nadiei.

Primul 10 perfect
Nadia a atras atenția pentru prima oară la Montreal 1976. În cadrul Jocurilor Olimpice din Canada, Nadia, în vârstă de doar 14 ani, a obținut un 10 perfect. Ulterior, ea a mai obținut încă cinci note de 10 în cadrul acestei competiții, unde a adunat trei medalii de aur. La următoarea ediție, Moscova 1980, această a mai obținut două medalii de aur și două note perfecte de 10.

VEZI ȘI 👉  ULTIMA ORA! Din păcate revin restricțiile! Intră totul în vigoare de AZI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *