Oana Roman a lămurit situația despre tatăl său, Ce spune vedeta despre acuzațiile că tatăl ei a furat bani de la statul român.

Familia Oanei Roman a fost mereu în atenția publicului. Pe lângă admirație, familia a atras și multe critici. Petre Roman a rămas tăcut în fața atacurilor și nu a vrut să comenteze. Fiica sa, Oana Roman a spus adevărul despre tatăl său dacă a furat sau nu bani de la statul român. Aceasta l-a dat de gol pe tatăl său și a spus adevărul.

Oana Roman poate fi considerată un „influencer” în mediul online. A primit numeroase oferte de colaborări de la companii și are un public numeros și activ. Pe pagina sa de Instagram își promovează articolele vestimentare de la propria sa firmă de haine.

VEZI ȘI 👉  Simona Halep rupe tăcerea şi dă detalii despre procesul de dopaj: “Sunt foarte dezamăgită de asta!”

Pe lângă promovarea de produse, Oana Roman este activă și în InstaStory-uri, unde le arată fanilor frânturi din viața sa de zi cu zi. Într-una din zile, aceasta vorbea despre traficul din București și în urma unui mesaj primit, a mărtusit adevărul despre tatăl ei.

„Dacă nu fura tatăl tău cu 10 mâini era traficul bun – așa a zis soțul meu când te-a auzit”, a fost mesajul primit Oana Roman.

Petre Roman nu a rămas cu nimic după divorț
Cuvintele jignitoare au primit replică din partea vedetei. Oana a explicat că tatăl ei, în momentul în care a divorțat de Mioara Roman, nu avea nicio proprietate, neavând unde să locuiască. „Atât de mult a furat tata!”

VEZI ȘI 👉  Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara, ginecologul spune

„Vreau să vă spun un lucru… pe care să-l aflați de la mine. Atât de mult a furat tata cu 10 mâini încât în momentul în care a divorțat de mama nu avea unde să stea la propriu, adică nu avea o casă.

A stat la apartamentul unui prieten, după care și-a cumpărat o casă cu bani pe care i-a luat cu împrumut. Atât de mult a furat tata! Acesta e adevărul. Cu mama oricum stătea în chirie”, a dezvăluit Oana Roman.

Oana Roman are o casă de două ori mai mare decât a tatălui său
Vedeta a continuat șirul dezvăluirilor, spunând că vila în care s-a mutat ea este de două ori mai mare decât casa tatălui ei și că tot ce a obținut în viață a fost datorită muncii sale.

VEZI ȘI 👉  Brânza de oaie. Adevărul șocant despre această brânză extrem de populară.

„În acest moment, el stă în aceeași casă, iar eu stau într-o casă cam de două ori jumătate mai mare decât a lui. Nu mi-a dat nimic de când am început să muncesc și să-mi câștig banii singură, pentru că așa era normal ca eu să îmi vad de viața mea și să trăiesc din munca mea.

Terminați cu legendele astea, că deja e penibilă treaba. Unele lucruri trebuie să le bag în seamă și să răspund”, a continuat ea. scrie substantial.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *