Multă lume se întreabă cine sunt părinţii lui Cătălin Măruță dar și ce relație are prezentatorul TV cu cei care i-au dat viață.

Aceștia sunt pensionari de ani buni, iar despre tatăl său, Cătălin spune că și-ar fi dorit să aibă profesia acestuia.

Mai mult chiar, soțul Andrei a făcut Dreptul și chiar a avut ocazia să pledeze în instanță. Cu toate acestea, dragostea pentru televiziune a învins în cele din urmă, iar Cătălin Măruță este acum unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați prezentatori TV din țara noastră. Acesta a devenit cunoscut cu emisiunea Trupa DP 2, care a devenit ulterior Tonomatul de pe 2. Însă, până să ajungă la Pro TV, a mai avut şi alte colaborări la televiziunea națională sau la Realitatea TV.

Și totuși, în urmă cu 15 ani, soțul Andrei a ajuns la cârma emisiunii Happy Hour, care s-a transformat în La Măruţă. Și dacă despre vedeta TV se cunosc foarte multe detalii, nu același lucru putem spune și despre părinţii lui.

Cine sunt părinţii lui Cătălin Măruță și ce meserii au avut

VEZI ȘI 👉  Ce a spus Președintele Ucrainei despre România. Volodimir Zelenski are așteptări mari

De la bun început trebuie spus despre Cătălin Măruță că are o relație foarte frumoasă cu părinții săi.

Recent, de ziua mamei lui, Rusalina Măruță, care a avut loc la mijlocul lunii mai, Cătălin a făcut publice câteva fotografii emoţionante cu femeia care i-a dat viaţă.

Realizatorul TV a postat mai multe imagini pe Facebook cu mama lui, alături de un mesaj transmis cu ocazia zilei ei de naștere:

„Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum. Azi este ziua ei și vreau să îi spun că o iubesc și să îi urez din tot sufletul să fie zilnic cu zâmbetul pe buze!”, a scris prezentatorul.

Părinții vedetei TV sunt pensionari de ani buni. Prezentatorul a dezvăluit, la un moment dat, faptul că mama lui a lucrat ca statistician, iar tatăl său a fost judecător.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el

VEZI ȘI 👉  Fostul Primar S-A Căsătorit Cu Nora Sa, După Ce I S-A Stins Fiul. Despre Cine Este Vorba…

A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, a dezvăluit Cătălin Măruță.

Din cele spuse de vedeta TV, Cătălin a vrut să-i calce pe urme tatălui său, însă pasiunea pentru televiziune a fost mai puternică. Cătălin Măruță a dezvăluit şi că a avut ocazia să pledeze în instanță pe vremea când abia terminase Dreptul.

„Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică, să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare.

Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări, niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur, mi s-ar fi potrivit avocatura”, a mai spus prezentatorul.

Detalii despre prima iubită a lui Cătălin Măruță
Cătălin Măruță are o carieră de excepţie şi o familie superbă. S-a căsătorit cu Andra în 2008, care după numai trei ani l-a făcut tătic, când s-a născut David, iar în 2015 avea să se nască Eva, fiica lor. Și totuși, Cătălin a avut mai multe relații înainte de actuala soție, iar prima lui mare iubire s-a consumat în liceu.

VEZI ȘI 👉  Tipul de la cablu sună la ușa

Așadar, prima dragoste a lui Cătălin Măruţa a fost o tânără pe nume Dana Pistol, originară din localitatea gorjeană Bălăneşti. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, iar tânăra era mai mare decât Cătălin.

„Era urâţel rău de tot, dar aşa erau toţi băieţii acolo. Plus ca el avea «papagal», nu era deloc timid cu fetele… Dana era mult mai mare ca el. Au fost vreo doi ani şi ceva împreună, cam de când avea el 14-15 ani până pe la vreo 17. El o plăcea mult, îi plăcea cum arată, dar era îndrăgostit de altă fată… de verişoara iubitei lui, Alexandra, o blondă foarte frumoasă cu ochi albaştri”, a declarat un apropiat al prezentatorului tv.

Nu se știe, însă, dacă părinții lui Cătălin Măruță au fost de acord cu această relați, cert este că în tinerețe, prezentatorul TV era un adevărat Casanova și făcea orice ca să impresioneze fetele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *