Lidl vine cu oferte atractive în această săptămână. Clienții vor avea parte de o serie de surprize de îndată ce vor intra în oricare din magazinele din țară.

Românii pot să-și cumpere produsele preferate de toți la prețuri promoționale de la Lidl, începând de luni, 18 septembrie.

Surprize pe bandă rulantă la Lidl. Produsele preferate ale clienților pot fi cumpărate la super-preț
La ofertă vor fi mai multe produse alimentare. Spre exemplu, o cutie de zece ouă va fi 8,49 lei, în loc de 11,49, cât era inițial. Este o reducere cu 26%, iar potrivit producătorului, ouăle provin de la găini crescute la sol. Ouăle fac parte din categoria alimentelor de bază și sunt preferate de majoritatea românilor. Ele sunt ideale pentru micul dejun, dar și pentru prepararea prăjiturilor, plăcintelor, cozonacilor și a altor produse.

VEZI ȘI 👉  Soția, îi face o vizită prietenului de familie care este doctor. Doctore, Gigi soțul meu nu mai e așa cum îl știi tu, de ceva vreme nu îmi mai acorda nici o atenție! --> Vezi continuarea amuzanta in primul comentariu

Și făina albă de grâu de la Belbake va fi găsită la reducere la Lidl. Un pachet va costa doar 1,79 lei, în loc de 2,49 lei, având o reducere de 28%.

Ciupercile Champignon brune vor fi și ele disponibile la un preț mai mic. O caserolă va costa 5,49 lei, fiind redusă de la 7,49 lei. Puiul grill va avea o reducere de 30%, astfel că un kilogram din această carne va costa doar 1,39 lei, în loc de 2 lei. Totodată, o doză de bere Radler va costa 2,79 lei, fiind redusă de la 3,65 lei.

Surprizele apar și pentru iubitorii de dulciuri. O caserolă cu profiterol acoperit cu cremă de caramel va fi de doar 13,99 de lei.

VEZI ȘI 👉  Otrava Asta Îţi Distruge Oasele, Însă O Bei În Fiecare Zi! Sigur Nu Ştiai Asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *