Ieri, 22 septembrie 2020, un elev din Piteşti a trimis o cerere învățătoarei sale. Băieţelul, elev de şcoală primară, i-a cerut cadrului didactic un lucru benefic pentru „fericirea copilului”. Văzând cererea impresionantă, învăţătoarea a publicat imaginea pe platforma de socializare Facebook, devenind astfel virală.

Ce i-a cerut un elev învăţătoarei sale
Marți, un elev i-a solicitat învățătoarei sale să nu le mai dea teme pentru acasă vinerea, acest lucru fiind „benefic pentru fericirea copilului”.

„Doamna Învățătoare, Subsemnatul Ștefan Şaman, vă rog, în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme. P.S. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este mesajul transmis de Ștefan învățătoarei.

VEZI ȘI 👉  Daniela Gyorfi Rupe Tăcerea! Artista A Recunoscut Totul Despre George Tal: “Dacă Mă Bătea George…”

Impresionată de modalitatea în care elevul și-a argumentat cererea, învățătoarea a acceptat să nu le mai dea copiilor teme, cel puțin în vinerea aceasta.

„Se aprobă! Motivarea este FOARTE TARE!”, a fost răspunsul ei la cererea lui Ștefan, pe care apoi a publicat-o pe Facebook.

„No, ce să fac acum? La o așa motivare… Cel puțin pentru vinerea asta….. m-a blocat. Dar eu încurajez să își spună opinia!”, a scris învățătoarea în postare.

Nu doar învățătoarea a fost impresionată de argumentul adus de elev, având în vedere că postarea a adunat peste 4.100 de reacții și 10.000 de distribuiri, în mai puțin de 24 de ore.

Ion Ghiban, directorul Şcolii Profesionale Tătăruşi, surprins în timp ce dormea la catedră
Ion Ghiban, directorul Școlii Profesionale din Tătăruși, a fost filmat de elevi în timp ce dormea. În timpul orei de curs, directorul care trebuia să predea a adormit la catedră.

VEZI ȘI 👉  ANGELA SOCOL, O MOLDOVEANCĂ DE TREIZECI ȘI DOI DE ANI, S-A MĂRITAT CU UN PENSIONAR ITALIAN DE OPTZECI ȘI UNU DE ANI. CE A URMAT PARE DESPRINS DIN FILME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *