Vlad Pascu nu s-a mai abținut și a făcut o serie de declarații halucinante în fața anchetatorilor. După o perioadă în care a stat tăcut în închisoare, fiul Mirunei Pascu a fost pregătit să dezvăluie detalii neștiute despre cei care îl alimentau constant cu droguri.

Cazul lui Vlad Pascu a șocat opinia publică în momentul în care a produs accidentul din 2 Mai fiind sub influența mai multor substanțe interzise. Acum speră să scape de închisoare, așa că la sfatul avocaților a acceptat să dea din casă totul.

Vlad Pascu și-a turnat dealerii de droguri
Unul dintre numele importante din această poveste este cel al dealerului său, Tudor Duma, cunoscut sub pseudonimul „Maru”. Acesta nu este doar un tânăr obișnuit, ci și fiul unui antreprenor bucureștean de succes, Ciprian-Ioan Duma, cu afaceri în domeniul construcțiilor.

Un aspect șocant al acestei povești este modul în care tinerii implicați în rețeaua de droguri se afișează pe platformele de socializare, în ciuda activităților ilegale. Tudor Duma și Vlad Pascu, alături de prietena lui, Rebecca Lăzărescu, au fost surprinși în postări pe Instagram în care se lăudau că nu sunt „toxicomani”, ci „oxicomani”, un joc de cuvinte de proastă gust.

VEZI ȘI 👉  Medicii au spus adevărul despre untura de porc. Vei mai consuma

Stenogramele declarațiilor lui Vlad Pascu
„Îi cunosc pe Rebcca Lăzărescu și Duma Tudor zis „Maru” de mulți ani. Mențin toate precizările pe care le-am făcut în declarația dată astăzi în calitate de suspect.

În timp ce mă aflam în sala de așteptare de la DIICOT în cursul zilei de astăzi, l-am recunoscut în sală pe individul zis „Lopată”. Ulterior mi s-a prezentat o poză a acestuia și l-am recunoscut în persoana numitului Constantin Costin Anton.

Acesta era prieten de mulți ani cu Duma Tudor și aveau legături în sensul că Duma Tudor cumpăra cantități mari de cannabis de la acesta pentru a le revinde. Nu știu cu cât cumpăra gramul de cannabis, dar cred că în jur de 20 de lei.

În iarna acestui an, prin ianuarie sau februarie, eram acasă la Duma Tudor, pe str. Radu Captariu, și am coborât împreună cu el în garajul blocului unde a venit „Lopată” cu un rucsac pe bicicletă, am asistat la discuția dintre „Lopată” și Duma Tudor.

VEZI ȘI 👉  La Macelarie Suna Telefonul:– Aveti Picioare De Porc?– Da!– Piept De Rata?– Da!– Spate De Bou?

„Lopată” a scos din rucsac mai multe pachețele vidate cu mai multe sortimente de cannabis cu scopul de a le prezenta pentru o viitoare comandă, adică Duma Tudor să-și aleagă ce sortiment dorea să comande tura viitoare.

În aceeași împrejurare, „Lopată” i-a adus comanda pentru atunci lui Duma Tudor, respectiv o pungă de cannabis vidată de aproximativ 250 de grame cannabis, pentru care Duma i-a dat un fișic de bani lui „Lopată”, de diferite cupiuri.

În anii trecuți, când eram cu Duma Tudor, acesta s-a întâlnit de mai multe ori cu „Lopată” în parcul Herăstrău lângă terasa „Baraca” și cam de fiecare dată purtau discuții legate de droguri.

Aproape de fiecare dată am fumat împreună cannabis adus de „Lopată”. De multe ori, Duma Tudor se lăuda în fața mea cu ce cumpăra de la „Lopată”, respectiv cantități mari de cannabis.

În seara de 13 aprilie 2023 m-am întâlnit acasă la Rareș Ion cu Duma Tudor, Rebecca Lăzărescu, Rareș Ion și alți doi băieți pe care nu îi cunosc. Am stabilit cu toții că ne vedem la mine acasă și ei au venit împreună cu mine cu două mașini Uber la mine acasă.

VEZI ȘI 👉  Un politist il legitimeaza intr-o seara pe un trecator

Acolo, Duma Tudor a scos din buzunar un pliculeț din plastic de tip zip-lock în care era metamfetamină cristal, cam 10 grame din ochi. Știam că Duma Tudor are metamfetamină în cantitate mai mare, pentru că mă întrebase în zilele de dinainte dacă nu vreau să cumpăr de la el.

A scos pliculețul acela din buzunar și l-a pus pe masa din sufragerie, iar ceilalți, inclusiv Rebecca, l-au mărunțit și l-au prizat și l-au consumat.

Și eu am consumat în aceleași împrejurări amfetamină și oxicodonă, care mie mi-a fost adusă la comanda mea de „Doctorul”.

De multe ori Duma Tudor mi-a vândut droguri și mi-a făcut legătura cu alte persoane care îmi vindeau droguri.”, a declarat Vlad Pascu în fața anchetatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *