Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară.

Maestrul teatrului românesc face spectacol cu orice apariție publică și la fel a procedat și acum, în prag de sărbători.

Florin Piersic le-a transmis un mesaj emoționant tuturor celor care îl iubesc și îl apreciază pentru munca sa.

Florin Piersic, mărturisiri sincere în prag de sărbători
Florin Piersic este, de departe, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori de la noi din țară. Succesul lui răsună și în plan internațional și a reușit, în deceniile întregi de activitate, să ajungă la un nivel extrem de mare. Are o mulțime de fani, din toate colțurile țării, care așteaptă cu nerăbdare fiecare apariție.

VEZI ȘI 👉  Andreea Marin e în culmea fericirii la 49 de ani. A făcut anunțul momentului: “Totul se schimbă atunci când…”

În ultima perioadă, Florin Piersic a fost văzut mai mult în compania lui Dan Negru, regele audiențelor în România. Cei doi au colaborat pentru mai multe proiecte importante, care promit să aducă o mulțime de surprize chiar în pragul sărbătorilor.

După ce au plecat împreună peste hotare, au revenit în țară, unde au pregătit o ediție specială a emisiunii Legendele. Florin Piersic i-a oferit lui Negru o mulțime de dezvăluiri, informații importante și extrem de emoționante, care îi vor uimi pe fani în Ajun de Crăciun. Prezentatorul a făcut publice unele secvențe din episodul special, care promite multe surprize.

Florin Piersic i-a cerut lui Dan Negru să fie atent și să nu taie prea multe la montaj, pe motiv că a ajuns la o vârstă înaintată și nu se știe cât timp mai are să le transmită fanilor tot ce are de zis. Își iubește publicul și îl ține mereu la curent cu ce se petrece în viața lui.

VEZI ȘI 👉  Horoscop banilor pentru anul 2022! Bucurie mare pentru aceste 3 zodii: Cele mai norocoase zodii în noul an:

“N-o să-ți placă ce spun, nici dumnealor. Să nu tăiați la montaj, pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor”, a mărturisit, printre altele, maestrul Florin Piersic.

Florin Piersic, un actor pe cinste
Vedeta de televiziune a vorbit într-un interviu despre întreaga experiență trăită alături de maestru. Cei doi au filmat ediția de Crăciun, în care Florin Piersic a făcut dezvăluiri emoționante.

Pentru Piersic și Dan Negru, călătoria a fost cu adevărat o experiență unică. Au luat lumea la pas, dar au călătorit și inapoi în timp, având în vedere că actorul are o memorie extrem de bună. Cei doi s-au relaxat, s-au plimbat, dar au pus și bazele unui proiect cu totul special, din care descoperim cele mai amuzante întâmplări ale actorului.

VEZI ȘI 👉  Din pacate, Traian Basescu nu mai…. Vestea venita in urma cu putin timp

“Şi el stătea gol, terminase numărul și stătea uite așa gol și când a văzut cortina aia s-a întors spre mine și a spus “băi, tu ești normal” şi lumea a crezut că asta e numărul, că îl arată pe el cu zdrăngăloiul gol”, îşi aminteşte Piersic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *