Andreea Marin trece prin momente dureroase. Vedeta a pierdut un om extrem de important din viața ei, de la care a avut ocazia să învețe numai lucruri bune.

Andreea Marin este în doliu! Vedeta a suferit o pierdere imensă. Vestea că un om drag sufletului ei s-a stins din viață, în urma unui accident, a cutremurat-o pe zână.

Mesajul postat de aceasta pe rețelele de socializare a stârnit o mulțime de reacții.

Andreea Marin în doliu: “Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”

Andreea Marin nu-și poate reveni din șoc. În urmă cu o zi, vedeta a primit o veste tragică. Un om drag sufletului ei a încetat din viață și a lăsat în urmă un gol imens. Tânărul care și-a pierdut viața într-un accident tragic, pe numele Andrei Thutat Ungur, a fost invitat în cadrul emisiunii

VEZI ȘI 👉  O tânăra geloasă vrea să iși testeze soțul și să vadă dacă acesta o inșela.Așa că i-a scris o scrisoare în care i-a spus că s-a săturat de el și că l-a părăsit, a lăsat-o la vedere, apoi s-a ascuns sub patul din dormitor.

pe care Andreea Marin o prezintă, acolo unde și-a prezentat povestea de viață.Întâlnirea lor a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte ca acesta să moară.

Zână a rămas pur impresionată de povestea de viață a lui Andrei, iar trecerea lui în neființă a venit ca o lovitură puternică pentru aceasta.

Andreea Marin a postat pe pagina de Facebook un mesaj în memoria tânărului de 34 de ani, care și-a pierdut viața într-un accident tragic.

Din păcate, cu adâncă tristețe scriu că acest tânăr atât de talentat, pozitiv și dedicat a devenit înger, la 34 de ani, în urma unui accident… Povestea lui e o lecție de viață și merită să îi dedicați timpul vostru. Îmi voi aminti mereu cu sufletul plin de această întâlnire si de pilda sa… Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat…”,a scris Andreea Marin pe Facebook.

VEZI ȘI 👉  ULTIMA ORA! Gabriela Firea Anunță Că Este Infectată Cu NOUL VIRUS:

Aceasta și-a îndemnat fanii să ia parte la povestea de viață pe care Andrei a făcut-o publică în emisiunea ei, fiind o lecție extrem de importantă.

Andreea Marin, mesaje de încurajare din partea urmăritorilor

Andreea Marin a primit sute de mesaje din partea urmăritorilor din mediul online, care și-au arătat compasiunea față de zână și i-au adus un omagiu tânărului de 34 de ani trecut în neființă.

”Dumnezeu să-l ierte! Odihnă veșnică în împărăția lui Dumnezeu!/ Ce poveste de viata impresionanta! Dumnezeu sa l odihneasca in pace si condoleante familiei!/L-am cunoscut pe Andrei, era un băiat inteligent, calm și cu foarte mult bun simt. Dumnezeu sa îl odihnească! /

Tristă veste! Era un geniu Andrei, m-a impresionat profund interviul cu el. Odihnă veșnică, 135!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Andreea Marin le-a primit.Andreea Marin, mesaje de încurajare din partea urmăritorilor

VEZI ȘI 👉  Bărbatul care a vindecat de CANCER 5000 de oameni cu ajutorul unei rețete care distruge orice tip de TUMORĂ

Andreea Marin a primit sute de mesaje din partea urmăritorilor din mediul online, care și-au arătat compasiunea față de zână și i-au adus un omagiu tânărului de 34 de ani trecut în neființă.

”Dumnezeu să-l ierte! Odihnă veșnică în împărăția lui Dumnezeu!/ Ce poveste de viata impresionanta! Dumnezeu sa l odihneasca in pace si condoleante familiei!/L-am cunoscut pe Andrei, era un băiat inteligent, calm și cu foarte mult bun simt. Dumnezeu sa îl odihnească!

/ Tristă veste! Era un geniu Andrei, m-a impresionat profund interviul cu el. Odihnă veșnică, 135!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Andreea Marin le-a primit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *