Taverna Racilor din Herăstrău, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din București, deținut de Pescobar, a fost închis pentru a treia oară în doar câteva luni de comisarii de la Protecția Consumatorului. Inspectorii au găsit în local muște, sute de kilograme de mâncare stricată și grătare ruginite, potrivit ObservatorNews.

Pescobar s-a făcut remarcat pe rețelele sociale, acolo unde își promovează intens restaurantele. În clipurile sale apare și o anume tânără, pe numele ei Larisa Popa, despre care se spune că ar fi manager la restaurantele lui Paul Nicolau din București.

Pe pagina sa de Instagram, Larisa Popa se afișează în ipostaze senzuale, care reușesc să stârnească imediat imaginația bărbaților. Mai mult, tânăra publică fotografii de la locația restaurantului din Timișoara, dar și de la cea din Herăstrău.

S-a zvonit chiar și că Larisa și Pescobar ar avea o relație, dar celebrul proprietar a explicat că aceasta este doar „o persoană foarte apropiată familiei și businessului”.

VEZI ȘI 👉  ANUNȚUL MATRIMONIAL DEVENIT VIRAL ÎN ROMÂNIA: „KAUT FOMEIE GOZPODINĂ 18-25 ANI, VIRGINĂ, CUMINTE, S-O ÎNVĂȚ EU CE..”

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de șapte ani.

A crescut cu businessul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a declarat patronul în cadrul unui podcast.

După ce restaurantul Taverna Racilor din Herăstrău a fost închis de ANPC, inspectorii au luat măsuri și în privința restaurantului din Timișioara.

Și aici au fost descoperite nereguli, printre care mâncare ținută în condiții insalubre sau cu o dată de expirare depășită, muște, grătare ruginite, alimente stricate și mizerie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *