Andreea Mantea este mereu zâmbitoare și plină de energie, fapt pentru care a fost mereu apreciată de spectatorii săi.

Și-a dorit ca problemele din viața personală să nu acapareze niciodată activitatea sa profesională,

motiv pentru care adesea a evitat să discute despre anumite subiecte. Recent și-a deschis sufletul în

fața publicului său, iar mărturisirile sale demonstrează încă o dată că este o femeie deosebit de puternică.

Se confruntă cu probleme se sănătate și este nevoită să ia 9 pastile pe zi.

Andreea Mantea, mărturisiri neașteptate despre boala cu care a fost diagnosticată

Pentru Andreea Mantea, problemele de sănătate au apărut în urmă cu mai mulți ani. Este vorba de o afecțiune la nivelul sistemului digestiv, care nu poate fi vindecată. Prezentatoarea nu a urmat la timp sfaturile medicilor, iar acum a ajuns într-o situație delicată, în care pastilele i-au devenit necesare în fiecare zi.

Una dintre cele mai mari plăceri ale vedetei este mâncarea, de care nu se poate bucura după cum și-ar dori. Chiar dacă este foarte pofticioasă de fel, are o listă cu alimente pe care trebuie să o respecte cu strictețe dacă nu-și dorește să ajungă în stare gravă la spital. Pe lângă această interdicție, este nevoită să ia 9 pastile dimineața și seara, totul pentru a se asigura că viața nu-i este pusă în pericol.

„Da, atât sunt de pofticioasă. Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit. Chiar stăteam cuminte. E o listă de alimente care îmi sunt interzise total.’, a spus diva la Kanal D pentru emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Fiul său a învățat cum să-i poarte de grijă Andreei Mantea

Problemele de sănătate cu care se confruntă i-au impactat Andreei Mantea și viața de familie, iar fiul său este cel care îi poartă de grijă. David are doar 6 ani, însă știe ce să facă atunci când mama lui are nevoie de ajutorul său. În cazul unui eveniment neprevăzut, micuțul știe să-i administreze prezentatoarei un pen cu epinefrină, pe care aceasta îl are mereu în geantă.

„Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și, din păcate, mi-am învățat și copilul să îmi administreze acel pen, atât de grav sunt, atât de grav am ajuns pentru că nu am fost în stare să mă opresc.’, a mai spus ea.

Andreea Mantea și-a dorit să-i facă să înțeleagă mai bine pe cei din jur ce înseamnă pentru ea problemele de sănătate cu care se confruntă. Astfel, a explicat că unul dintre alimentele care îi sunt interzise este ceapa, pe care obișnuia cu multă plăcere să o servească lângă slănină.

Chiar dacă riscă să aibă mari neplăceri, prezentatoarea de televiziune își face uneori această poftă. A mai adăugat că atunci când mănâncă ceapă nu face șoc anafilactic, însă organismul său reacționează pe măsură. Se umflă, iar efectul trece doar după ce-și administrează medicamentele care i-au fost prescrise în acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *