Anamaria Prodan este o femeie singură, iar acest lucru nu poate decât să stârnească și mai mult interesul bărbaților.

Sexy-impresara nu a dus niciodată lipsă de atenție, chiar și atunci când se afla într-o relație cu Laurențiu Reghecampf,

însă acum, cu anunțul divorțului, tot mai mulți bărbați se declară pur și simplu vrăjiți de frumusețea ei.

Celebra impresară și-a obișnuit deja fanii de pe rețelele de socializare cu postări în care își arată viața de lux, însă un lucru le-a atras atenția tuturor: buchetul de trandafiri roșii. Cadourile scumpe sunt la ordinea zilei, dar mai mult ca sigur florile au fost trimise de un admirator secret, despre care rămâne de văzut dacă diva va dori sau nu să vorbească.

Cum era de așteptat, Anamaria Prodan a fotografiat buchetul impresionant și l-a postat pe contul ei oficial de Instagram, acolo unde fanii au rămas cu foarte multe întrebări legate de un posibil nou partener de viață al impresarei.

Anamaria Prodan, fotografie de milioane alături de un tânăr foarte cunoscut!
Sexy-impresara a apărut, de curând, lângă un tânăr chipeș, foarte cunoscut în mediul online! Romario Luan, pe numele său real, s-a fotografiat alături de celebra impresară chiar în cea de-a doua zi de Crăciun! Cei doi le-au transmis internauților un mesaj special cu ocazia sărbătorilor de iarnă: „ Vă urăm un Crăciun fericit Anamaria Prodan Reghecampf!”, ascris tânărul pe contul lui oficial de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *