Smiley și Gina, final de drum. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În urmă cu câteva luni au devenit părinții unei fetițe minunate, Josephine. Cu toate astea, în cazul unei despărțiri, Smiley trebuie să plătească o pensie alimentară enormă.

Smiley și Gina, final de drum. Câți bani ar trebui să plătească artistul pensie alimentară pentru fiica sa

Smiley și Gina, final de drum. Cei doi au devenit părinți în luna martie, după ce Gina Pistol a adus pe lume o fetiță absolut minunată. Viața lui Smiley și a iubitei lui s-a schimbat radical. Deși se iubesc de mai mulți ani, Gina și Smiley au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor.

VEZI ȘI 👉  Grindină cât mingea de tenis! Oameni răniți și mașini sparte. Imagini înfiorătoare lăsate în urmă de furtună

Odată ce micuța Josephine a venit pe lume, totul s-a schimbat pentru ei. Însă, în cazul în care s-ar produce o despărțire între cei doi, având în vedere că nu sunt căsătoriți, ce se va întâmpla cu micuța și ce pensie alimentară va primi de la artist. Pensia alimentară poate fi primită de un copil, după…

Gina Pistol, despre relația cu Smiley

Vedeta TV a declarat că a învățat din relația cu iubitul ei, Andrei Tiberiu Maria, dezvăluind totodată care este secretul relației lor. În cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar, Gia a vorbit despre familia construită alături de Smiley. „Ne-am trăit relația noastră, curată și frumoasă, în casa noastră. Am trăit în intimitatea noastră, gândiți-vă că facem cinci ani de când suntem împreună.
Preluat de pe https://news-stiri.com

VEZI ȘI 👉  Doi Moşi În Parc Văd O Fată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *