Maria Ghiorghiu este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România după ce ar fi prezis tragedia din Colectiv.

Deja celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a făcut, într-o postare recentă publicată pe blogul ei, o serie de premoniții

sumbre legate de vremea din România din următoarea perioadă.

Maria Ghiorghiu, prezicătoarea care a devenit cunoscută după ce ar fi prezis producerea tragediei de la Colectiv, anunță cum va fi vremea din România în această iarnă.

Maria Ghiorghiu spune cum va fi vremea în România. „În această dimineață ,m-a trezit o lumina albă și strălucitoare,lumina ce-mi arată înspre Sud, cum din Cer cade zăpadă înghețată, lapoviță și ninsoare.

VEZI ȘI 👉  Bruneta către blondă:

Dragii mei, zăpadă care cădea din Cer, se auzea jos pe pământ de parcă ar fi căzut pietre, atât de înghețată era. Dragilor, unde anume se va întâmplă toate acestea, eu nu știu a va spune. Dar va asigur, că așa va fi.Dacă în articolul anterior am scris despre lapoviță și ninsoare, iată că, vom auzi prin alte părți, de pomi înfloriți în anotimpul calendaristic de iarnă.Unde anume vom vedea aceste fenomene anormale, pentru această perioada,cu siguranță vom află împreună. Nu mai sunt iernile care erau odată, dar nici anotimpurile copilăriei noastre.Ceea ce vedeam dragilor, era o imagine de Rai, atât de frumos era. S-avem mare grijă dragilor, că s-ajungem și noi în Raiul dumnezeiesc, atunci când Domnul ne va chema la El”,

VEZI ȘI 👉  O studentă la teatru către tatăl ei:– M-a invitat un regizor la el acasă.– Grozav. Vin și eu cu tine.– Bine tată.Ajung acasă la regizor fac cunoștință iar acesta zice:

a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu spune că semnele nu sunt de partea noastră și că îi arată că România va fi o țară năpăstuită: „Dragii mei, In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as mai fi avut inca un ochi la ceafa, vad inspre Sud, Sud -Est, un Cer senin de ziua, un Cer care s-a intunecat intr-o clipa. Vedeam cum Cerul senin s-a acoperit de nori negri si grosi precum stancile. Ziua s-a transformat in noapte”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *