Ucigaşii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost prinşi. Urmare imaginilor suprinse pe camerele de supraveghere cei trei indivizi care l-au ucis în bătaie pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner, au fost identificați şi prinși la intrare în Sibiu, în zona străzii Doamna Stanca.

Potrivit surselor Antena 3 cei trei indivizi au cetățenie pakistaneză şi aveau un apartament închiriat. Peste 50 de polițiști sunt implicați în rezolvarea uciderii lui Adrian Kreiner care a fost bătut și jefuit în propria locuință.

În acest moment apropiații lui Kreiner așteaptă ca hoții să fie prinși și să răspundă la o serie de întrebări importante. În primul rând dacă au acționat pe cont propriu sau dacă au fost plătiți de cineva să-l ucidă pe Adrian Kreiner.

VEZI ȘI 👉  Prima reacție a Vioricăi de la Clejani, după ce s-a zis că l-a înșelat pe Ioniță --»

La cum arată până în acest moment datele din anchetă, e posibil ca aceasta să fi fost principala misiune a agresorilor și anume să-l elimine pe omul de afaceri.

Dacă era vorba doar despre furt, ar fi putut să-l lase în viață, mai ales că din locuința omului de afaceri, hoții au furat doar ceasuri, fără să se atingă de bani sau de alte bunuri de valoare.

brutal în propria casă. Agresorii l-au bătut și apoi l-au sufocat cu o pernă. Au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol și au luat dintr-un șifonier câteva ceasuri valoroase, apoi au plecat prin același loc pe unde au intrat, o fereastră de la parterul casei.

VEZI ȘI 👉  Nicolae Ciucă, anunț important. S-au ieftinit benzina și motorina: „Este o realitate care se vede!”

Fiica și partenera bărbatului au sunat la 112, iar omul de afaceri a fost transportat în comă la spital, însă nu a supraviețuit.

Surse din cadrul anchetei au declarat că agresorii i-ar fi acoperit fața Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor. Fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator.

Adrian Kreiner, om de afaceri din Sibiu, a decedat, marți seară, la spital, în urma atacului de duminică noapte din vila lui de pe strada Moldoveanu. Autopsia a arătat că omul ar fi murit asfixiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *