Mugur Mihăescu s-a infectat cu Omicron, tulpina identificată în Africa de Sud a SARS – CoV – 2, deși s-a vaccinat. Din fericire, actorul prezintă simptome ușoare ale virusului și, în prezent, se află în izolare la domiciliu.

Mugur Mihăescu a fost testat pozitiv la coronavirus. Este infectat cu varianta Omicron, la fel ca toată familia sa.

Actorul a intrat în carantină și așteaptă un rezultat negativ, pentru a-și relua activitățile obișnuite. Până atunci va rămâne acasă.

“Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun”, a menționat Mugur Mihăescu.

VEZI ȘI 👉  Nosfe, eliminat după battle-ul 10 de la Chefi la cuţite. Mesajul dureros al soţiei: „A găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om”

Mugur Mihăescu, infectat cu Omicron. “E un guturai!

În continuare, Mugur Mihăescu a precizat că are simptome ușoare ale virusului, fiind de părere că Omicron nu ar fi la fel de periculoasă

ca variantele anterioare. Actorul a mai precizat că el și familia sa sunt vaccinați împotriva virusului.

“Toți sunt vaccinați. Am fost pe rând toți vaccinați.

Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai”, a precizat cunoscutul actor. 6.018 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Potrivit ultimului raport prezentat de Grupul de Comunicare Strategică, în doar 24 de ore au fost înregistrate 6.018 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). 768 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

VEZI ȘI 👉  Un țigan cumpără un teren de casă lângă un medic: „Doctore, mă pot compara cu tine, că avem aceeași casă!”

În total, pe 6 ianuarie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.827.867 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 12.789 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.753.835 de pacienți au fost declarați vindecați. scrie cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *