Mult a fost, puțin mai este și Mara Bănică va aduce pe lume al doilea copil. De data aceasta, îndrăgita jurnalistă așteaptă o fetiță, cadoul suprem pentru fiul ei care curând va deveni fratele mai mare. Mara nu a avut o sarcină ușoară, dar a trecut prin tot greul cu încredere și bucuria faptului că o minune crește în pântecele ei.

Când naște Mara Bănică. Vedeta și-a pregătit bagajul pentru maternitate

Mara și-a pus la punct toate cele necesare pentru maternitate și așteaptă ziua cea mare. Acum, spre final, zilele se scurg din ce în ce mai greu, iar așteptarea este plină de emoții intense. Peste doar două săptămâni, jurnalista va aduce pe lume o fetiță. Este rodul iubirii dintre ea și soțul ei, bărbatul care o face fericită și căruia, anul trecut, i-a spus DA în fața Altarului.

VEZI ȘI 👉  Tabel: Care Este Greutatea Ideală În Funcţie De Vârstă Şi Înălţime? Calculează Pe Loc

Vedeta este stresată de gândul ei se apropie data nașterii, iar mediul ei care i-a supravegheat sarcina, este plecat din țară.

Am emoții foarte mari. Mi-am făcut bagajul de o saptămână. Stau cu el la ușă. Doctorul cu care urmează să nasc a plecat în Republica Dominicană, timp de două săptâmâni. Mi-a zis să ne întâlnim pe 19 ianuarie, ca să stabilim ziua când voi naște. Dacă se întâmplă ceva, voi naște cu doctorul cu care l-am născut pe băiatul meu, Dima, a spus Mara Bănică pentru Click.ro.

Jurnalista se gândește că din cauza restricțiilor, soțul ei nu va avea acces în spital, iar acest gând o neliniștește.

VEZI ȘI 👉  Din Amantă A Devenit Regină. Ce I-A Făcut Camilla Prințesei Diana (VIDEO)

Mara Bănică însărcinată în 36 de săptămâni

Mara Bănică este însărcinată în 36 de săptămâni și nu mai are răbdare deloc. Abia așteaptă să vină ziua cea mare și să-și cunoască fetița pe care a ținut-o în pântece. Bebelușa are acum 2 kilograme și 700 de grame, iar Mara spune că până la veni pe lume va avea 3 kilograme.

Jurnalista nu a avut o sarcină ușoară. Timp de șapte luni a stat numai în acasă pentru că i-a fost teamă să nu se îmbolnăvească. Mara nu a ascuns faptul că a obținut greu această sarcină, cu ajutor de la Dumnezeu și din partea unui medic bun care a ajutat-o enorm. Vedeta a trecut prin stări de depresie, plângea ore în șir, motiv pentru care a decis că trebuie să facă terapie online.

VEZI ȘI 👉  Cum a răspuns managerul unui hotel din Brașov, după ce a fost întrebat de un tânăr din Iași dacă își poate lua câinele cu el în vacanță:

Din fericire, mult a fost – puțin mai este, iar peste doar două săptămâni, Mara își va vedea visul cu ochii și va ține în brațe o minunăție de fetiță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *