Cine este iubita lui Bursucu. Bursucu este unul dintre cei mai iubiți oameni de la Kanal D.

Acesta, deși este cunoscut de foarte multă lume, nu a vorbit de prea multe ori despre viața sa privată. Fostul coleg de

de platou a lui Teo Trandafir este într-o relație de 8 ani cu o tânără superbă pe nume Andreea. Iată cu ce se ocupă ea!

Cine este iubita lui Bursucu. Bursucu este unul dintre cei mai iubiți oameni de la Kanal D. Acesta, deși este cunoscut de

foarte multă lume, nu a vorbit de prea multe ori despre viața sa privată. Fostul coleg de de platou a lui Teo Trandafir este într-o relație de 8 ani cu o tânără superbă pe nume Andreea. Iată cu ce se ocupă ea

VEZI ȘI 👉  ANUNȚUL MATRIMONIAL DEVENIT VIRAL ÎN ROMÂNIA: „KAUT FOMEIE GOZPODINĂ 18-25 ANI, VIRGINĂ, CUMINTE, S-O ÎNVĂȚ EU CE..”

 

Cine este iubita lui Bursucu. Aceasta lucrează ca manager la cel mai mare parc de distracții al stațiunii Mamaia. Andreea nu doar că are o carieră, ci este și o mamă extrem de iubitoare!

Cine este iubita lui Bursucu. Bursucu are o relație de opt ani cu o tânără superbă, care l-a făcut și tătic pentru prima

oară! Cei doi cresc în acest moment două fetițe absolut superbe, una de 15 ani, Alesia și alta de 2 ani, Anays.

Adolescenta este fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Aceasta a crescut-o de una singură deoarece tatăl biologic al copilului a murit când Alessia avea doar 3 ani.

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită.

Vezi și:  Horoscop VINERI, 18 august 2023. Din cauza geloziei, o zodie s-ar putea să-şi distrugă relaţia

Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are’, spunea Bursucu despre fiica sa vitregă, pentru Click.ro.

VEZI ȘI 👉  Anca Dumitra rupe tăcerea cu privire la căsătorie. Ce nume are acum Gianina din „Las Fierbinți”

În perioada stării de urgență, impusă de pandemia de COVID-19, Bursucu a petrecut mai mult timp în București decât la Constanța.

La acea vreme, vedeta Kanal D susținea că îi este foarte dor de familia sa!

„Îmi lipsesc foarte mult… Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul.

 

E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine.

Acum merg la Constanța săptămânal, plec vineri după emisie și mă întorc luni în Capitală.

De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă’, a declarat el la acea vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *