Speak si Adelina Pestritu au trait o frumoasa poveste de dragoste timp de doi ani si jumatate. In momentul in care cei doi au anuntat ca urmeaza sa o ia pe drumuri separate, toata lumea a ramas masca, avand in vedere ca nimic nu prevestea aceasta decizie radicala.

Adelina Pestritu si Speak s-au cunoscut pe platourile de filmare. In acele vremuri, ea era prezentatoarea emisiunii WowBiz de la Kanal D, iar Speak a fost invitat la emisiune. A fost dragoste la prima vedere, iar dupa doar o luna cei doi s-au mutat impreuna.

Au urmat vacante impreuna, iar toata lumea ii vedea casatoriti. Dupa doi ani si jumatate, cei doi au confirmat informatia conform careia au luat decizia sa se desparta. Atunci presa a scris ca motivul a fost infidelitatea, dar cei doi au venit cu clarificari.

VEZI ȘI 👉  Copiii Irinei Loghin Au Decis Să Rupă Tăcerea! Dezvăluirea Făcută De Irinuca Și Ciprian Despre Fuego: „Paul Este…”

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început.

Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris atunci Adelina. Se pare ca adevaratul motiv al despartirii au fost neintelegerile acumulate si opiniile contradictorii.

VEZI ȘI 👉  „Va fugi fiecare să se ascundă în munți.

Speak a postat si el un mesaj pe o retea de socializare, unde explica decizia: „Pentru început, țin să vă mulțumesc mult pentru mesajele de susținere și de empatie pe care mi le-ați trimis. Vreau să confirm această despărțire, subliniind declarațiile Adelinei din postarea de ieri.

A fost o relație frumoasă de dragoste, poate chiar cea mai frumoasă pe care am trăit-o până acum și așa aș vrea să și rămână prin eleganța și discreția finalizării ei. Am decis împreună ca motivele care au dus la această ruptură să rămână ale noastre. Vă rugăm să ne respectați această decizie! Împreună, ținem să precizăm faptul că nu a fost vorba nici măcar de vreo tentativă al vreunui act de infidelitate, motiv pe care oamenii se grăbesc să-l speculeze, probabil pentru că este cel mai des întalnit, dar și vandabil în același timp.

VEZI ȘI 👉  S-A AFLAT! Cât Costă Să-Ți Cânte Viorica Și Ioniță De La Clejani La Nuntă. Tariful Părinților Lui Fulgy A Crescut Semnificativ…

O respect și o apreciez foarte mult pe Adelina pentru toată această perioadă în care am trăit momente extraordinare împreună, perioadă în care pot spune că m-am maturizat destul de mult”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *