Nick Casciaro, câștigătorul “X factor România” 2021, s-a apropiat extrem de mult de cea care l-a sprijinit de-a lungul

concursului. Cântărețul și Loredana Groza au plecat împreună la munte acolo unde au susținut un concert.

Cu această ocazie, iubita italianului a dorit să îi transmită un mesaj.

Prima reacție a iubitei lui Nick Casciaro după concertul susținut de acesta cu Loredana Groza
Pe 4 ianuarie, Nick Casciaro a împlinit vârsta de 34 de ani. Cântărețul și-a serbat ziua de naștere alături de Loredana Groza în Poiana Brașov. Cei doi artiști s-au pozat și s-au postat pe paginile de socializare în diferite ipostaze. În acest fel, cântăreții au reușit să atragă atenția internauților, dar și iubitei lui Nick care i-a transmis acestuia un mesaj.

VEZI ȘI 👉  Întorcându-se de la coasă cu caruța plină, Ion îsi mână de zor calul

Maria Sacchi, iubita lui Nick Casciaro, a postat și ea pe rețelele de socializare un mesaj cu ocazia zilei de naștere a partenerului său de viață, dar și un filmuleț cu mai multe fotografii în care se aflau ei.

”La mulți ani, băiat nebun! Ai apărut în viața mea că un uragan m-ai învățat să nu-mi mai fie frică să dansez în ploaie. Așa ești tu. Tu, care cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți cei din jur. Tu, care vei cuceri lumea cu zâmbetul tău. Tu, care cu talentul tău vei umple stadioanele. Tu, care m-ai trimis într-o călătorie lungă în inima ta și eu care am luat biletul doar dus. La mulți ani, Casci!”, este mesajul postat de Maria Sacchi, pe internet.

VEZI ȘI 👉  Un ardelean merge ingandurat prin parc, cand, la un moment dat, vede pe banca un batranel cu un caine.– Bade, cainele dumitale musca?– Dar cum sa muste? Bineinteles ca nu musca!

Nick Casciaro a fost extrem de emoționat după ce i-a citit mesajul iubitei și a mărturisit că i-au dat lacrimile.

”Lacrimi, atâtea lacrimi. Am plâns în 2021 mai mult decât am plâns adunat în ultimii 10 ani”, a spus câștigătorul ”X Factor” 2021.

Marea finală a celui de-al zecelea sezon al X Factor România a fost câștigată de italianul Nick Casciaro. Pe 23 decembrie 2021, tânărul a reușit să impresioneze publicul și să adune cele mai multe voturi.

Cine este Nick Casciaro
Nick Casciaro s-a născut în Italia, la Bolzano, și are vârsta de 33 de ani. Are alură de fotomodel și, încă de mic, a practicat mai multe sporturi, printre care fotbal, rubgy, patinaj pe gheață sau pe role, dar și sporturi nautice. Iubește să cânte și este o fire atletică.

VEZI ȘI 👉  A Ajuns La Final! CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A Anunțat În Direct La PRO TV: Așteptarea A Luat Sfârșit

Tânărul a făcut parte din echipa Loredanei Groza, cea care nu încetează să-și uimească fanii pe rețelele de socializare. Cei doi au cântat împreună piesa „The Time of My Life” și au pus în scenă coregrafia din celebrul film „Dirty Dancing”. La marea finală, invitații speciali au fost artiștii Lora, trupa Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni.

Nu în ultimul rând, Nick Casciaro se iubește cu o italiancă pe nume Maria Sacchi, care l-a sprijinit pe tot parcursul concursului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *