Anamaria Prodan consideră că slabele performanțe profesionale ale lui Laurențiu Reghecampf sunt cauzate de viața amoroasă actuală, respectiv relația cu Corina Caciuc, actuala sa iubită. Impresara susține că ea a avut o influență pozitivă, timp de 16 ani, asupra carierei lui Reghe, iar acum că ea nu mai există în viața lui, totul se duce de râpă.

Universitatea Craiova, echipa lui Reghe, a încheiat anul cu o serie de șapte jocuri consecutive fără nicio victorie în Liga 1. Anamaria Prodan susține că parcursul deloc satisfăcător al echipei l-ar fi făcut pe patronul Mihai Rotaru să se gândească la demiterea lui Laurențiu Reghecampf, singurul lucru care îl reține ar fi clauza de reziliere pe care antrenorul o are trecută în contract.

VEZI ȘI 👉  pe un drum de tara un politist pe motoreta urmareste o carutasi intreaba taranul care statea pe capra:– domnule nu ti-ai dat seama ca nevasta-ta a cazutdin caruta la cativa kilometri de aici?!la care taranul:

Anamaria Reghecampf nu îi vede un viitor prea strălucit lui Reghecampf, spunând că problemele din viața personală își vor pune amprenta pe cariera sa și nu va mai obține aceleași rezultate ca altădată.

‘Despre Reghe ce pot să spun? Doar să zâmbesc, oarecum. Când ești foarte stresat cu activități mondene nu ai cum să faci performanță în fotbal. Eu, timp de 16 ani, nu i-am permis lui Reghecampf să aibă activități mondene în afara bunului simț. Iar asta pentru că nu poți să te joci cu banii oamenilor, cu banii investiți.

Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară de mult timp.

VEZI ȘI 👉  Bulă și nevastă-sa, Bubulina sunt în pat. El o sarută pe umăr: „Bubulino, ai vrea să… „

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *