Anamaria Prodan trăiește cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Celebra impresară suferă mult de când a rămas singură și este extrem de dezamăgită, dar se pare că a găsit puterea să treacă peste. În ultima vreme se vorbește tot mai tare despre faptul că și-ar fi refăcut viața, deși nu a divorțat încă.

Anamaria Prodan, adevărul despre noul iubit

Anamaria Prodan traversează o perioadă dificilă de când a fost părăsită de soțul ei, dar face tot ce poate pentru a se simți mai bine. Impresara este foarte deranjată de ceva vreme, de când se vorbește despre ea că și-ar fi găsit un iubit. A tot apărut în mediul online alături de un tânăr care, se pare, că ar fi doar un prieten și partener de afaceri.

VEZI ȘI 👉  VESTE TRISTA! A murit

Anamaria Prodan a reacţionat după ce presa tabloidă a scris că s-ar iubi cu un miliardar, explicând că nu se pune problema de o nouă relație în plin proces de divorț, pentru că nu vrea să facă aceleași gesturi ca Reghe.

„M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul – sunt îndrăgostită . Sunt îndrăgostită de copii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea,

Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi. Până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru România TV.

VEZI ȘI 👉  Soţia lui Bulă îl suspecta pe acesta că o înşeală. El nu şi nu că nu e adevărat.Atunci soţia îi zice: – Bulă, pentru ca să mă convingi trebuie să mergem dimineaţă la biserică să juri că nu m-ai înşelat niciodată.

Prodanca, acuzații noi pentru Reghe

Sexy-impresara nu se abține deloc de la comentarii la adresa lui Reghe. Este profund dezamăgită de alegerile soțului ei, dar mai ales că antrenorul nu mai păstrează legătura cu copiii săi.

Prodanca acuză că soțul ei nu își caută copiii, nici pe cel mic, care este extrem de afectat de separarea părinților. Deși și-ar neglija familia și nu le-ar acorda copiilor atenția de care au nevoie, Anamaria nu îi poartă ură și continuă să îl respecte, așa cum merită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *