Emisiunea Asia Express este una dintre cele mai urmarite productii din Romania!

Telespectatorii sunt curiosi sa afle detalii din culisele show-ului care ii tine lipiti in fiecare seara de ecranele televizoarelor! Lucian Voicu, operator de imagine la Asia Express a facut dezvaluiri inedite.

Lucian Voicu a luat parte la filmarile emisiunii Asia Express inca din primul sezon, potrivit Vice.com. In perioada octombie-decembrie 2018, Lucian a filmat intre 10 si 12 ore pe zi.

Chiar daca temperatura de afara era infernala, a carat pe umeri o camera de peste zece kilograme. Trezirea se facea la cinci dimineata, iar pauza insemna mancare si odihna, in restul timpului alergand alaturi de concurenti. Totul se facea in tacere, ca nimeni sa nu ii simta prezenta la TV.

VEZI ȘI 👉  Horoscop cu Neti Sandu. Vesti grozave pentru 3 zodii. Nativii care fac banii si din piatra seaca

Intr-un interviu pentru sursa citata, Lucian a raspuns la cateva curiozitati ale romanilor.

Care este cel mai greu lucru pe care l-ai făcut în acest sezon (2019)?

”Fără doar și poate a fost misiunea cu urina de vacă, când concurenții trebuiau să bea câte un pahar. Inițial am crezut că Morodan și Teleșpan vor refuza să o facă, pentru că aveau și această opțiune, și vor prefera să fie penalizați. N-a fost așa! S-a văzut și pe TV că în momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil și când am văzut ce trebuie să facă, a fost foarte greu”.

VEZI ȘI 👉  Bulă și Ștrulă ies de la biserică. Bulă se întreabă dacă e ok să fumeze în timp ce se roagă. Ștrulă răspunde: -De ce nu întrebi preotul? Bulă se duce și-l întreabă:

Lumea din fața televizorului se întreabă dacă a fost vreodată cazul de a regiza anumite momente?

Telespectatorii au avut acces în permanență la culisele acestei emisiuni. Așa au putut vedea că tot ce se întâmplă acolo este super real, că lucrurile care par imposibil de făcut devin posibile atunci când la mijloc e o super adrenalină, că toți cei care au participat s-au întors cu povești care mai de care mai nebune.

Mai mult, Lucian a marturit ca la inceput a avut probleme cu stomacul din cauza alimentatiei, dar pe masura ce s-a acomodat, totul a fost ok. Cat despre interactiunea concurentilor cu localnicii, acestia din urma au fost initial suspiciosi: „Spun asta pentru că atât în Sri Lanka, dar mai ales în India, oamenii erau destul de suspicioși, mai ales în momentul în care își căutau cazare. În ceea ce privește autostopul, nu știu cât le eram de ajutor, fiindcă erau nevoiți să găsească mașini cu trei locuri disponibile, ca să încăpem toți; ceea ce nu era chiar simplu, mai ales când opreau mașini mici”.

VEZI ȘI 👉  O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *